ЩЕ ОДИН БАНК ОБРАВ «КИЇВМІСЬКБУД» ДЛЯ СПІВПРАЦІ ПО РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМАМ ДОСТУПНОГО ЖИТЛА.

 Між Холдинговою компанію «Київміськбуд» і АТ «Укрексімбанк» укладено договір про співпрацю у реалізації соціальних ініціатив Президента по забезпеченню громадян доступним житлом.

Найбільший оператор ринку нерухомості «Київміськбуд»  бере участь у двох програмах: «Доступне житло: 70/30» та «Здешевлення вартості іпотечних кредитів для населення, що потребують покращення житлових умов», або як називають його в народі «3%-ий кредит».

Партнерами по цим програмам зі сторони фінансових установ виступають «Укргазбанк» і «Ощадбанк». Нещодавно у «Київміськбуду» з’явився ще один союзник. Холдингова компанія і АТ «Укрексімбанк» домовились про співпрацю і вже підписано перший кредитний договір у м. Житомирі.

ЩЕ ОДИН БАНК ОБРАВ «КИЇВМІСЬКБУД» ДЛЯ СПІВПРАЦІ ПО РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМАМ ДОСТУПНОГО ЖИТЛА.

«Ще один банк обрав нашу компанію для співпраці  по реалізації ініціатив, спрямованих на підвищення соціальних стандартів життя  громадян. Між  нашою компанією та «Укрексімбанком” підписаний договір співпраці та вже прокредитований перший учасник програми, який забажав отримати кредит саме в цьому банку – зазначив віце-президент ПАТ «ХК «Київміськбуд» Олександр Мороз, – за останній місяць прокредитовано 23 учасника програми, які обрали об’єкти нашої компанії. Сподіваємося на подальше підвищення  активності банків».

Холдингова компанія «Київміськбуд» однією з перших підтримала ініціативу Глава держави Віктора Януковича щодо створення максимально зручних можливостей для громадян, які потребують покращення житлових умов. Наразі, в Україні діє кілька програм по забезпеченню населення «доступними квадратами».