ХІД РОБІТ НА ЖК АКАДЕМ ПАРК У ТРАВНІ

Продовжується зведення нового житлового комплексу “Академ Парк” у Святошинському районі столиці по бульвару Академіка Вернадського, 14. 

ХІД РОБІТ НА ЖК АКАДЕМ ПАРК У ТРАВНІ

Станом на травень, на секціях №№3,4 встановлюють вікна з 3 по 20 поверх. На 5 секції облаштовують кладку на рівні 18-го поверху; монолітні роботи – облаштування монолітної стіни технічного поверху. На секціях №№ 6,7 кладку облаштовують на рівні 12-го поверху; монолітні роботи – облаштування пілонів – 19 поверх.

ХІД РОБІТ НА ЖК АКАДЕМ ПАРК У ТРАВНІ

ЖК “Академ Парк” – житловий комплекс комфорт-класу, неподалік від станцій метро «Житомирська» та «Святошин». Він складається з двох семисекційних будинків із прибудованим дитячим садком і дворівневим підземним паркінгом. На прибудинковій території житлового комплексу також будуть розташовані дитячі та спортивні майданчики.  Квартири у комплексі просторі, зручних і комфортних планувань, площа від 56.46 м² до 110.71 м². Вартість квадратного метру – від 25 405 грн (з урахуванням знижки). Можлива купівля за допомогою розтермінування платежів або у кредит.