ХІД РОБІТ НА ЖК АБРИКОСОВИЙ. ЛИПЕНЬ

Тривають роботи по зведенню нового житлового комплексу “Абрикосовий”у Голосіївському районі столиці на перетині вулиць Жулянська і Абрикосова.
Станом на липень на об’єкті проводяться роботи з влаштування мокрого фасаду на будинках № 2 та №3 та на 1-му поверсі будинку №1.

Будівельники виконують влаштування мінеральної декоративної штукатурки на будинках № 1 та №3, монтаж металопластикових віконних конструкцій 1-го поверху у будинках № 2 та №3 та влаштування алюмінієвих віконних вітражів 25-26 поверхів будинку 2.

На будинку №1 монтують відливи та кошики під кондиціонери, а також закінчують роботи по фарбуванню фасаду. 

ХІД РОБІТ НА ЖК АБРИКОСОВИЙ. ЛИПЕНЬ
ЖК “Абрикосовий” – новобудова комфорт класу, що зводиться неподалік станції метро “Теремки” (15 хв пішки). Комплекс складається з трьох будинків по 26 поверхів із розвиненою власною інфраструктурою, на перших поверхах запроектовані комерційні приміщення, двір буде обладнаний сучасними ігровими і спортивними майданчиками, а також місцями для відпочинку. Поруч із новим комплексом багато шкіл, дитсадочків, спортивних клубів, торгово-розважальних центрів, парків і скверів.
У продажу 2, 3 і 4+ кімнатні квартири від 80 м² до 147.4 м², вартість квадратного метру від 35 630 грн/м² (з урахування знижки 5% при повній оплаті). Діє програма розтермінування від забудовника.