ХІД РОБІТ НА «УРЛІВСЬКОМУ-1»

       Тривають роботи по зведенню нового житлового комплексу «Урлівський-1» на перетині вулиць Урлівська, Прип’ятська та Дніпровська набережнау Дарницькому районі столиці.  

       У будинку №1 проходить влаштування плити перекриття над технічним поверхом. У будинку №2 виконується вертикал 9-го поверху. У будинку №3 проходить влаштування плити перекриття 7-го поверху. У будинку №4 виконується вертикал 6-го поверху. У будинку №5 проходить влаштування плити перекриття 6-го поверху. У будинках №№6,7 проходить влаштування ростверка фундаменту (виконано 75% і 20% відповідно).

ХІД РОБІТ НА «УРЛІВСЬКОМУ-1»    ХІД РОБІТ НА «УРЛІВСЬКОМУ-1» ХІД РОБІТ НА «УРЛІВСЬКОМУ-1»    ХІД РОБІТ НА «УРЛІВСЬКОМУ-1»

     ЖК «Урлівський-1» – сучасний житловий комплекс, що складається з семи 26-поверхових будинків, об’єднаних спільною прибудинковою територією. У стилобатній частини комплексу запроектований паркінг, з якого на поверх жителів буде піднімати швидкісний ліфт. Саме завдяки стилобату в даному комплексі буде реалізована концепція «двір без машин». На рівні 2-го поверху під відкритим небом будуть облаштовані зелені алеї, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку для дорослих і дітей. Квартири у комплексі доступні також у розстрочку та кредит.

ХІД РОБІТ НА «УРЛІВСЬКОМУ-1»