ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЧЕРВНІ

Продовжуються роботи по зведенню нового житлового комплексу “Медовий-2” у Солом’янському районі по вулиці Петра Радченка, 27. 

Станом на червень у будинку №1 монтується залізобетонний каркас на рівні 12 поверху, цегляну кладку зводять на рівні 9 поверху. Паралельно ведуться роботи по монтажу вентиляційних блоків та сходових маршів. 

ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЧЕРВНІ      ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЧЕРВНІ

У будинку № 2 ведуться роботи по пальовому полю будинку, виконано на 80%; пальове поле паркінгу під будинком виконано на 80%. Почали роботи по підпірній стіні будинку зі сторони першої секції. Планується до кінця серпня завершити фундамент паркінгу та будинку і почати монтаж залізобетонного каркасу.

ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЧЕРВНІ       ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЧЕРВНІ

У будинку № 3 почали роботи по забуренню паль під будинком. 

ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЧЕРВНІ       ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЧЕРВНІ

ЖК «Медовий-2» – це комплекс із трьох 26-поверхових будинків, який є гармонійним доповненням ЖК «Медовий». Архітектура комплексу, його прибудинкова територія, оформлення вхідних груп будуть виконані в одному дизайнерському стилі, що нагадують бджолині соти і роблять його особливим.  

Також варто зазначити, що містом розпочато реконструкцію та благоустрій мікрорайону. Незабаром тут побудують та реконструюють дороги, відкриють нові парки та зони дозвілля, все це зробить проживання в комплексі ще більш комфортним.