ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЖОВТНІ

       Будівництво нового житлового комплексу «Медовий-2» ведеться на вул. Петра Радченка, 27 у Солом’янському районі столиці. На сьогоднішній день у будинку №1 облаштовують вертикал підвального приміщення, проводять монолітно-каркасні роботи. У будинку №2, 1 секція, проводять роботи по влаштуванню пальового поля. Розпочали роботу по облаштуванню зовнішніх мереж.   ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЖОВТНІ

ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЖОВТНІ

ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЖОВТНІ

           Введення комплексу заплановане на грудень 2021 року. ЖК «Медовий-2» – це комплекс з трьох 26-поверхових будинків, який стане гармонійним доповненням ЖК «Медовий».  Архітектура комплексу, його прибудинкова територія, оформлення вхідних груп будуть виконані в одному дизайнерському стилі, що нагадують бджолині соти і роблять його неповторним. 

     ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЖОВТНІ

          У комплексі запроектовані квартири різноманітних планувань – від студій площею 30 кв.м до дворівневих помешкань у 200 кв.м. Усі три будинки матимуть комерційні приміщення, які можна буде придбати для відкриття продовольчих магазинів, аптек, ресторанів, дитячих та розважальних гуртків, щоб мешканці новобудов могли отримати максимум якісних товарів і послуг навіть не виходячи за територію свого комплексу.

       Комплекс матиме підземний паркінг і гостьову парковку та зручну транспорту розв’язку –  буде збудовано нову дорогу, розширено дві основні дороги біля комплексу, облаштовано тротуари.

ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ-2 У ЖОВТНІ

       Вартість квадратного метру від 16 490 грн. Квартири у комплексі можна купити у розстрочку з першим внеском від 30% та у кредит, який надають наші банки-партнери. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.