ХІД РОБІТ НА ЖК «МЕДОВИЙ-2»

       Активно тривають роботи по зведенню нового житлового комплексу «Медовий-2»  по вулиці Петра Радченка, 27 у Солом’янському районі столиці.

ХІД РОБІТ НА ЖК «МЕДОВИЙ-2»          ХІД РОБІТ НА ЖК «МЕДОВИЙ-2»

       У житловому будинку №1 пальове поле виконане на 100%, будівельники приступають до виконання ростверка. У житловому будинку №2 приступили до виконання пальового поля.

ХІД РОБІТ НА ЖК «МЕДОВИЙ-2» ХІД РОБІТ НА ЖК «МЕДОВИЙ-2»

          ЖК «Медовий-2» – це комплекс з трьох 26-поверхових будинків, який є гармонійним доповненням ЖК «Медовий». Архітектура комплексу, його прибудинкова територія, оформлення вхідних груп будуть виконані в одному дизайнерському стилі, що нагадують бджолині соти і роблять його особливим.    

ХІД РОБІТ НА ЖК «МЕДОВИЙ-2»

       Ми продовжуємо будувати новий мікрорайон на березі верхнього каскаду Совських озер, тим самим розвиваючи інфраструктуру Солом’янського району.  На сьогоднішній день це одне з найбільш тихих та живописних місць в м. Києві.

       Також варто зазначити, що містом розпочато реконструкцію та благоустрій мікрорайону. Незабаром тут побудують та реконструюють дороги, відкриють нові парки та зони дозвілля, все це зробить проживання в комплексі ще більш комфортним.