ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ У ЛИПНІ

На завершальному етапі роботи по зведенню нового житлового комплексу “Медовий” у Солом’янському районі по вул. Петра Радченка, 27-29.

ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ У ЛИПНІ

Станом на липень у ЖБ №1 роботи майже завершено. Виконують оздоблювальні роботи у місцях загального користування – виконано на 90%.

У ЖБ №2 виконують електромонтажні, сантехнічні роботи. Проводять оздоблення фасаду; оздоблення МЗК. Виконують монтаж дверей.

У ЖБ №3 на 90% завершено оздоблення. Виконують оздоблення паркінгу (роботи по облаштуванню стяжки, оздоблення стін). Продовжують виконувати благоустрій 1-го і 3-го будинків. Виконують роботи по облаштуванню зовнішніх мереж. 

ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ У ЛИПНІ  ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ У ЛИПНІ  ХІД РОБІТ НА ЖК МЕДОВИЙ У ЛИПНІ

ЖК “Медовий” складається з 3-х будинків на 25-26 поверхів – двох односекційних і одного семисекційнійного. На перших поверхах комплексу запроектовані нежитлові приміщення (аптеки, продовольчі та продуктові магазини) і приміщення під ресторан. Комплекс матиме підземний паркінг, власний сад і сучасні дитячі та спортивні майданчики. У продажу 2, 3 і 4 + кімнатні квартири, доступні в кредит та розстрочку. Довідки за тел .: (044) 299-43-34.