ХІД РОБІТ НА ЖК ОБЕРІГ-2

Продовжуються роботи на житловому комплексі «Оберіг-2», що зводиться у Дарницькому районі столиці по вул. Бориспільська, 30-А, 40.

ХІД РОБІТ НА ЖК ОБЕРІГ-2

У будинку № 1 (всі три секції) – виконується облаштування та шпаклювання ніш для приладів обліку води і тепла. У місцях загального користування фарбування виконано на 80%,у всіх 3 секціях ведуться роботи по встановленню пожежної сигналізації. На поверхах сантехнічні роботи завершено, наразі їх проводять у підвальному приміщенні. 
Також у будинку 1 проводиться дефектування всіх вхідних дверей після попереднього забудовника.

У будинку № 2 монолітні роботи виконані на 100%, цегляну кладку облаштовують: у секції 1 на рівні 14 поверху, у секції 2 проводять дефектування цегляної кладки, після попереднього забудовника перероблено кладку до 6 поверху.

ХІД РОБІТ НА ЖК ОБЕРІГ-2

ЖК «Оберіг-2» – це три 23-поверхові будинки. Перший будинок матиме три секції, другий та третій – по дві. Під будинком № 1 буде розташовано підземний паркінг на 65 місць для автомобілів мешканців. На перших поверхах передбачені нежитлові приміщення для об’єктів соціального або громадського призначення. У дворовій частині будуть облаштовані дитячі та спортивні майданчики, місця для відпочинку. Крім того, поруч передбачене будівництво церкви. 

У продажу всі типи квартир від 1-кімнатних площею 38.5 м² до дворівневих 4-кімнатних на 113 кв.м. Вартість квадратного метру від 24 098 грн (з урахуванням знижки при 100% оплаті).