ХІД РОБІТ НА ЖК ОТРАДА У СІЧНІ

Продовжується будівництво нового житлового комплексу “Отрада” у Солом’янському районі Києва по проспекту Відрадному, 93/2. 

На сьогодні у  будинку №1, секції 1 виконують монолітні роботи на рівні 12,5 поверху, кладку облаштовують на рівні 8-го поверху. У секції 2 виконують монолітні роботи на рівні 12,5 поверху, кладку облаштовують на рівні 9-го поверху. У секції 3 виконують монолітні роботи на рівні 12,5 поверху, кладку облаштовують на рівні 9-го поверху. У секції 4 виконують монолітні роботи на рівні 12-го поверху, кладку облаштовують на рівні 8-го поверху.

ХІД РОБІТ НА ЖК ОТРАДА У СІЧНІ

У будинку №2, секції 1 монолітні роботи виконують на рівні 3,5 поверху. У секції 2 монолітні роботи виконують на рівні 4 поверху.

У будинку №3 монолітні роботи виконують на рівні 15-го поверху, кладку облаштовують на рівні 8-го поверху.

У будинку №4 монолітні роботи виконують на рівні 16-го поверху, кладку облаштовують на рівні 11 поверху. 

У будинку №5 монолітні роботи виконують на рівні 5-го поверху.

У будинку №6 залито 2 ростверки, облаштовують баштовий кран.

ХІД РОБІТ НА ЖК ОТРАДА У СІЧНІ

ЖК “Отрада”  складається з 7 будинків різної поверховості – від 9-ти до 25-ти поверхів. Внутрішня дворова територія комплексу буде захищена від проїзду машин та обладнана сучасними дитячими ігровими та спортивними майданчиками. Також будуть облаштовані стадіон та зони відпочинку з прокладеними доріжками, щоб мешканці мали змогу відпочивати на власному подвір’ї у затишку та спокою після напруженого дня у гамірному мегаполісі. Вартість квадратного метру від 19 031 грн з урахуванням знижки. Квартири доступні також у розстрочку і кредит.