ХІД РОБІТ НА ЖК URBAN PARK У СЕРПНІ

Продовжується зведення нового житлового комплексу Urban park у  Деснянському районі столиці по вул. Магнітогорська, 5.

ХІД РОБІТ НА ЖК URBAN PARK У СЕРПНІ

Станом на початок серпня у будинку 1 монолітні роботи і дах будинку виконані повністю, встановлюють вікна (виконано на 95%), облаштовують внутрішні електричні мережі. Починають роботи з утеплення будинку.

У будинку 2 монолітні роботи виконані на 98%, завершуються роботи по облаштуванню даху будинку. Цегляна кладка виконується на рівні 18 поверху.

У будинку 3 монолітні роботи ведуться на рівні 5 поверху.

У будинку 4 монолітні роботи ведуться на рівні 3 поверху.

ХІД РОБІТ НА ЖК URBAN PARK У СЕРПНІ

ЖК Urban park – сучасний  комплекс комфорт класу, що складатиметься з 10 будинків із гостьовими та підземними паркінгами. Територію комплексу буде облаштовано відповідно до концепції «двір без машин». Перші поверхи будинків відведені для комерційного використання — магазинів, аптек, кафе і т.д. Також проектом передбачено створення на території ЖК дитячого садка, літнього розважального центру з зонами барбекю та настільних ігор, ресторану на березі озера, спортивних і дитячих майданчиків, велосипедних і бігових доріжок, майданчиків для вигулу собак

У продажу всі типи квартир, площею від 42,4 кв.м до 96,4 кв.м, вартість квадратного метру від 22 320 грн (з урахуванням знижки), діє розтермінування і іпотека від банків-партнерів.