ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У ЖОВТНІ

        Продовжуються роботи по зведенню нового житлового комплексу «Урлівський-1» у Дарницькому районі Києва.

       На сьогоднішній день у будинку №1 проводять монолітні роботи на рівні 2-го поверху. У будинку №2 проводять монолітні роботи на рівні 15-го поверху, цегляну кладку облаштовують на рівні 6-го поверху. У будинку №3 проводять монолітні роботи на рівні 14-го поверху, цегляну кладку облаштовують на рівні 1, 2-го поверхів. У будинку №4 проводять монолітні роботи на рівні 7-го поверху. У будинку №5 проводять монолітні роботи на рівні 8-го поверху. У будинку №6 облаштовують цокольний поверх. У будинку №7 виконано ростверк. За будинком облаштували котлован, виконують палі під паркінг (виконано 65 паль).

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У ЖОВТНІ    ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У ЖОВТНІ

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У ЖОВТНІ      ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У ЖОВТНІ

        ЖК «Урлівський-1» зводять на перетині вулиць Урлівська, Прип’ятська і Дніпровська набережна. Сучасний житловий комплекс складатиметься з семи 26-поверхових будинків, об’єднаних спільною прибудинковою територією. У стилобатній частини комплексу запроектований паркінг, з якого на поверх жителів буде піднімати швидкісний ліфт. Саме завдяки стилобату в даному комплексі буде реалізована концепція «двір без машин». На рівні 2-го поверху під відкритим небом будуть облаштовані зелені алеї, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку для дорослих і дітей.

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У ЖОВТНІ

       Вартість квадратного метру у новобудовах – від 20 470 грн, за умови повної оплати надається знижка 10%. Відділ продажу знаходиться на вул. Причальна, 11. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.