ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2 У СІЧНІ

       Продовжуються роботи по зведенню нового житлового комплексу «Урлівський-2» у Дарницькому районі столиці. Станом на січень 2020 року у будинку №1 проводять монолітні роботи на рівні 9-го поверху, цегляну кладку облаштовують на рівні 4-го поверху. У будинку №2 монолітні роботи проходять на рівні 6-го поверху. У будинку №3 проводять монолітні роботи на рівні 8-го поверху, цегляну кладку облаштовують на рівні 4-го поверху. У будинку №4 проводять монолітні роботи на рівні 7-го поверху, цегляну кладку облаштовують на рівні 4-го поверху.

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2 У СІЧНІ

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2 У СІЧНІ  ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2 У СІЧНІ

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2 У СІЧНІ

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2 У СІЧНІ

       ЖК «Урлівський-2» – це чотири 26-поверхові будинки на стилобаті, на якому буде облаштовано закриту територію дворового простору, розміщено ігрові та спортивні майданчики, лаунж-зони та інші місця для приємного проведення часу і безпечного відпочинку. У стилобатній частині запроектовані продуктові магазини, аптеки, кав’ярні, салони краси та інші нежитлові приміщення з різним соціально-побутовим призначенням, наявність яких зробить проживання в комплексі ще більш комфортним.

      Вартість квадратного метру – від 17 961 грн, квартири доступні також у розстрочку та кредит. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.