ХІД РОБІТ ЗІ ЗВЕДЕННЯ ЖК УРЛІВСЬКИЙ -1

ХІД РОБІТ ЗІ ЗВЕДЕННЯ ЖК УРЛІВСЬКИЙ -1Продовжується зведення нового житлового комплексу Урлівський-1” у Дарницькому районі Києва.

Повністю виконано моноліт усіх 7ми будинків.

У будинках №1-3 на 95% виконана цегляна кладка стін. На завершальному етапі облаштування фасадів. Всередині будинків здійснюється розводка електричних та сантехнічних мереж. У будинку №2 повністю виконана стяжка підлоги, мережі опалення та сантехнічні стояки.

У будинку №4 на рівні 12-13 поверху тривають роботи зі встановлення вікон. Облаштування фасаду виконано на 20%.

У будинку №5 тривають роботи з виконання цегляної кладки стін, всередині будинку облаштовують електрику і сантехніку.

У будинках №6 і 7 на завершальних етапах облаштування цегляної кладки. Здійснюється розводка електричних та сантехнічних мереж.

Будівельники також продовжують роботи з облаштування паркінгу, який буде розташований у стилобатній частині новобудов. На сьогоднішній день чверть робіт вже виконано.

ЖК Урлівський-1 – зводиться у Дарницькому районі столиці на перетині вулиць на перетині вулиць Урлівська, Прип’ятська та Дніпровська набережна. Це сучасний житловий комплекс, що складається з семи 26-поверхових будинків, об’єднаних спільною прибудинковою територією. У стилобатній частини комплексу запроектований паркінг, з якого на поверх жителів буде піднімати швидкісний ліфт. Саме завдяки стилобату в даному комплексі буде реалізована концепція «двір без машин». На рівні 2-го поверху під відкритим небом будуть облаштовані зелені алеї, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку для дорослих і дітей. 

Вартість квадратного метру від 28 647 грн, квартири доступні у розстрочку з першим внеском від 30%, а також у кредит у банків-партнерів.