ХІД РОБІТ У ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1

Зведення житлового комплексу “Урлівський-1” триває активними темпами. Станом на початок травня у будинку №1 виконують монолітні роботи на рівні 13 поверху; цегляну кладку облаштовують на рівні 8-го поверху. У будинку №2 виконують монолітні роботи на рівні 22 поверху; цегляну кладку облаштовують на рівні 19-го поверху. У будинку №3 виконують монолітні роботи на рівні 21 поверху; цегляну кладку облаштовують на рівні 16-го поверху. У будинку №4 виконують монолітні роботи на рівні 12 поверху; цегляну кладку облаштовують на рівні 7-го поверху. У будинку №5 виконують монолітні роботи на рівні 11 поверху; цегляну кладку облаштовують на рівні 7-го поверху. У будинку №6 виконують монолітні роботи на рівні 6,5 поверху.  У будинку №7 виконують монолітні роботи на рівні 1 поверху.

ХІД РОБІТ У ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1

ХІД РОБІТ У ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1

ХІД РОБІТ У ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1

ХІД РОБІТ У ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1

ЖК Урлівський-1 – зводиться у Даницькому районі столиці на перетині вулиць на перетині вулиць Урлівська, Прип’ятська та Дніпровська набережна. Це сучасний житловий комплекс, що складається з семи 26-поверхових будинків, об’єднаних спільною прибудинковою територією. У стилобатній частини комплексу запроектований паркінг, з якого на поверх жителів буде піднімати швидкісний ліфт. Саме завдяки стилобату в даному комплексі буде реалізована концепція «двір без машин». На рівні 2-го поверху під відкритим небом будуть облаштовані зелені алеї, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку для дорослих і дітей. 

Вартість квадратного метру від 21 040 грн, квартири доступні у розстрочку з першим внеском від 10%, а також у кредит у банків-партнерів. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.