ХІД РОБІТ НА ЖК ПОДОЛ ГРАД

Продовжується будівництво нового житлового комплексу “Подол Град” у Подільському районі столиці по вул. Дегтярна, 7 – 32. 

ХІД РОБІТ НА ЖК ПОДОЛ ГРАД

Станом на початок літа у будинку № 18 виконують стяжку підлог  та проводять сантехнічні роботи. У будинка №№ 13, 17, 20 виконують фасадні роботи, проводять електромережі.  Біля будинку № 6  облаштовують огородження з нержавіючої сталі.  Виконують роботи з благоустрою між будинками № 5 та № 6, а також біля №№ 13-16. 

ХІД РОБІТ НА ЖК ПОДОЛ ГРАД

Унікальний житловий комплекс “Подол Град” – це  сучасне містечко з малоповерхових цегляних будинків в стилі модерн з нотками романтизму і конструктивізму XIX століття. Це вишукані фасади, просторі планування і розвинена внутрішня інфраструктура. На перших поверхах будинків за планом — нежитлові приміщення під магазини, банки, аптеки, офіси, спортзали та інші об’єкти соціально-культурного призначення. Територія комплексу буде упорядкована і озеленена відповідно до сучасних стандартів та світових тенденцій.

У продажу машиномісця площею 1.9 м² – 16 м², вартість квадратного метру від 48 226 грн, а також нежитлове приміщення, площею 374.58 м², вартість квадратного метру від 53 535 грн.