ХІД БУДІВЕЛЬНИХ РОБІТ НА ЖК РАЙДУЖНИЙ

Триває будівництво нового житлового комплексу Райдужний”, що зводиться у Дніпровському районі по вул. Кибальчича,2.

Будівельники приступили до завершальних робіт. На будинку №1 повністю виконано моноліт та кладку стін, встановлено вікна. Закінчуються роботи по облаштуванню фасаду. ХІД БУДІВЕЛЬНИХ РОБІТ НА ЖК РАЙДУЖНИЙВсередині будинку встановлюють міжквартирні двері. Тривають роботи по облаштуванню сантехніки та електрики, наразі виконано близько 70% від загального обсягу.

У будинку №2 моноліт та кладка зовнішніх стін також повністю готові. Роботи по облаштуванню фасаду виконані на 40%. Будівельники виконують внутрішні оздоблювальні роботи, а також роботи по облаштуванню сантехніки та електрики. На 80% виконана стяжка підлоги.

Будинок №3 повністю закінчений монолітом, кладка зовнішніх стін зроблена на 95%. Будівельники перейшли до робіт із виконання фасаду. На 20% від загально обсягу виконано встановлення вікон. Тривають внутрішні роботи щодо облаштування сантехніки та електрики, на 20% виконано стяжку підлоги.

В усіх трьох будинках тривають роботи по облаштуванню внутрішніх і зовнішніх мереж.

Житловий комплекс “Райдужний” складається з трьох 26 поверхових будинків, що зводяться по монолітно-каркасній технології з використанням сучасних та якісних матеріалів. На перших поверхах ЖК розміщуватимуться комерційні приміщення під магазини, аптеки, офіси, кав’ярні та дитячі розвиваючи секції. Також для маленьких мешканців у ЖК запроектовано сучасні дитячі та спортивні майданчики і власний дитячий садок. Вартість квадратного метру 23 053 грн/м ( з урахуванням знижки). У продажу  3 і 4+ кімнатні квартири, які також доступні у розстрочку та кредит.