ХІД БУДІВНИЦТВА ЖК «ЧАРІВНЕ МІСТО»

«Київміськбуд» продовжує роботи зі зведення житлового комплексу «Чарівне місто» у Дарницькому районі столиці по вул. Бориспільска, 18-26.

ХІД БУДІВНИЦТВА ЖК «ЧАРІВНЕ МІСТО»

Станом на листопад у будинку №1, секція 1 і 6, будівельники виконують покрівельні роботи. На 1 і 2 секціях триває облаштування фасаду. Виконуються електричні та сантехнічні роботи у 1-3 секціях. В останній також розпочали монтаж вікон.У будинку №2 проводяться електричні роботи на 1,2 секціях. На секціях №3 та 4 виконують сантехнічні мережі. У будинку №3 виконують монолітні роботи на секціях 1-5. У четвертому будинку почали формувати котлован 5 секції.

ХІД БУДІВНИЦТВА ЖК «ЧАРІВНЕ МІСТО»

Житловий комплекс «Чарівне місто» розташований  в кількох хвилинах пішого ходу від станції метро «Червоний хутір». Проектом передбачено будівництво житлових будинків, торгівельного центру з підземними паркінгами та дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики. Поруч – великий парк із зонами відпочинку.

У продажу 1, 2, 3,4 і 5-кімнатні квартири різного планування, площею від 40 до 214 кв. м. Вартість квадратного метру – від 20 493 грн. Для зручності інвесторів, поряд із будівельним майданчиком працює відділ продажу.