МІНУС 27% НА ВСІ КВАРТИРИ У ЖК НА ОБУХІВСЬКІЙ

 «Київміськбуд» завершує будівництво ще 2 висоток у Святошинському районі по вул. Обухівській, 135-а

Будинок біля озера у тихій і зеленій зоні – мрія багатьох. Поруч із трьома будинками, що вже введені в експлуатацію, «Київміськбуд» завершує будівництво ще 2 монолітно-каркасних висоток. У будівництві даного об’єкта застосовуються новітні будівельні технології та матеріали. Стіни будинків з керамоблоків, утеплені ефективним матеріалом із базальтових волокон.

МІНУС 27% НА ВСІ КВАРТИРИ У ЖК НА ОБУХІВСЬКІЙ

 

Вибір квартир у житловому комплексі різноманітний. Від невеликих у 26 кв.м до дворівневих апартаментів у 150 кв.м. Єднає їх одне – за умови стовідсоткової оплати забудовник дарує можливість купити житло на 27% дешевше. За сьогоднішніх економічних умов – це велика знижка. На перших поверхах будинків заплановано розміщення магазинів, аптек, банківських відділень, тобто передбачена вся інфраструктура мікрорайону.

МІНУС 27% НА ВСІ КВАРТИРИ У ЖК НА ОБУХІВСЬКІЙ

 

Важливо відзначити, що головна перевага новобудов – розташування в екологічно чистому районі міста – Святошинському, вздовж озера та лісу. Найближча станція метрополітену – «Академмістечко», від неї можна доїхати на маршрутці №497 за 5 хвилин або дійти пішки за 15 хвилин до місця будівництва.

МІНУС 27% НА ВСІ КВАРТИРИ У ЖК НА ОБУХІВСЬКІЙ

 

Для зручності інвесторів у будинку на Антонова-Овсієнка, 4-А відкрито відділ продажу. Тел.: (044) 594-55-37, 280-90-11 – дзвоніть, наші менеджери підберуть для вас найкращий варіант.