ІНВЕСТОРИ ВСЕ ЧАСТІШЕ ОБИРАЮТЬ КВАРТИРИ-СТУДІО

У «Київміськбуді» великою популярністю у інвесторів користуються квартири, в яких запроектовано спільну вітальню і кухню

На ринку нерухомості новий актуальний тренд – невеликі квартири-студіо. Якщо раніше вони проектувалися в житлових будинках класу економ і комфорт, то вже цьогоріч студіо почали проектувати і в об’єктах, що позиціонуються як бізнес-клас.

 Начальник відділу продажу ПАТ «ХК «Київміськбуд» Андрій Мачковський зазначає, що основні запити бюджетного сегменту припадають саме на квартири з мінімальною площею. «Забудовники, враховуючи платіжні можливості інвесторів, намагаються шукати способи здешевлення проектів. А відтак, проектні площі квартир, що пропонуються на продаж, постійно зменшуються. Особливою популярністю на сьогоднішній день користуються квартири-студіо, тобто помешкання, у яких вітальня і кухня є спільним простором», – говорить він.

Серед об’єктів, які пропонують у відділі продажу «Київміськбуду», є кілька цікавих варіантів таких квартир. Наприклад, у нових будинках на вул. Обухівській у наявності квартири-студіо площею від 26 кв.м. Ці квартири, зазначає Андрій Мачковський, користуються найбільшим попитом.

«Найчастіше таке житло обирають молоді сім’ї. Погодьтесь, це велика удача мати свою, хай і невелику, але власну квартиру, на самому початку спільного життя. Такий собі старт», – говорить він.

ІНВЕСТОРИ ВСЕ ЧАСТІШЕ ОБИРАЮТЬ КВАРТИРИ-СТУДІО

Наразі будівельники ведуть роботи на рівні 21-22 поверхів. У зведенні двох будинків  другої черги на Обухівській задіяно близько 90  працівників. Начальник дільниці ТОВ «БМК «Тріада» (ПАТ «ХК «Київміськбуд») Сергій Колесник, який разом з підлеглими будував  і три будинки першої черги, що вже здані в експлуатацію, сподівається, що робота будівельників радуватиме майбутніх мешканців. У квартирах буде тепло і затишно. «Монолітні конструкції будівельники зможуть завершити за півтора місяці. Цегляну кладку почнемо на початку наступного року, а на весну загальнобудівельні роботи будуть завершені, залишаться лише оздоблювальні», – зазначає він.   

До речі, в одному з будинків, за адресою вул. Антонова-Овсієнка, 4-а  знаходиться і відділ продажу «Київміськбуду». Наш фахівець Єлизавета Лацько запрошує всіх, хто нині перебуває у пошуку житла, приїжджати і оглядати квартири. Тут покажуть не тільки готове житло, яке є у продажу,  а й те, яке зводиться у будинках другої черги.

«Я би хотіла запросити всіх бажаючих подивитися на наші квартири. Квартири ми показуємо щодня, тобто з понеділка по суботу включно. Люди які не мають можливості проконсультуватися в будні, можуть приїхати з 10:00 до 17:00. Ми працюємо без обіду і з задоволенням всіх зустрінемо й покажемо всі оселі, які вас зацікавлять», – запрошує Єлизавета Лацько.

ІНВЕСТОРИ ВСЕ ЧАСТІШЕ ОБИРАЮТЬ КВАРТИРИ-СТУДІО

Квартири-студіо «Київміськбуд» пропонує не тільки у нових будинках на вул. Обухівській. Якщо вас зацікавили саме таке помешкання, телефонуйте: (044) 280-90-11. До речі, купівля квартир студій невеликої площі в проектах економ-класу дозволяє мінімізувати загальний бюджет придбання, а з урахуванням знижки у 27%, яку надає забудовник на ці об’єкти, вкластися приблизно у 450 тисяч гривень.