КИЇВМІСЬКБУД ІНФОРМУЄ ПРО КОРИГУВАННЯ ПЛАНОВИХ ТЕРМІНІВ НА ДЕЯКИХ ОБ’ЄКТАХ

       До уваги покупців! Холдингова компанія «Київміськбуд» повідомляє про необхідність зміни термінів вводу деяких об’єктів і пояснює причини.

       ЖК Медовий (вул. Радченка, 27-29) – нові терміни введення: будинки 1 і 3 – ІІ квартал 2020 року, будинок 2 (багатосекційний) – ІІІ квартал 2020 року.

      Перенесення відбулось з кількох причин.   

  1. Магістральні комунікації мікрорайону (теплотраса, вода, газ і каналізація) розташовані у одному «коридорі». Глибина залягання – 6,5 метрів. Перекладання мереж відповідно до технічного порядку виконується послідовно. Терміни виконання робіт, згідно виданих технічних умов, збільшились до 6 місяців.
  2. Відповідно до технічних умов, виданих Київтеплоенерго, необхідно виконати реконструкцію котельні «Жуляни» та монтаж теплового котла (30 кВт). Нормативний термін виконання таких робіт – 12 місяців, генпідрядник зобов’язався виконати їх за 8 місяців.
  3. Через близькість до озер та періодичне підняття води, виникла необхідність розробки додаткового проекту дренажної системи для водопониження.

 

        ЖК «Каховська». Нові терміни введення: будинки 4 і 5 – І квартал 2020 року.

  1. Через неможливість перекриття дороги по вул. Каховська, під якою на глибині 7 метрів прокладені інженерні комунікації, роботи по їх облаштуванню проводяться методом штольні, що ускладнює процес і відображається на термінах виконання робіт. Термін виконання робіт – 3 місяці. У відкритий спосіб такі роботи були б виконані у заявлені раніше терміни. Реконструкція РП (35 кВт) виконана вчасно.
  2. Покупці квартир у будинках 4 і 5 почнуть підписувати Акти огляду квартир у квітні, як і було повідомлено раніше. Жодні терміни по заселенню – не перенесені.

 

       ЖК «Італійський квартал». Нові терміни введення – ІІІ квартал 2020 року (весь комплекс одночасно).

  1. Періодичне підняття та близькість ґрунтових вод позначились на термінах виконання робіт по облаштуванню фундаментів деяких будинків (додаткові палі) та збільшили обсяги і терміни виконання робіт по облаштуванню інженерних мереж.
  2. Було розроблено додатковий проект для водопониження. Всі інженерні мережі, згідно нового проекту, мають бути введенні одночасно.
  3. Оскільки комплекс обладнаний індивідуальними газовими котлами, це дасть змогу одразу після введення будинків в експлуатацію розпочати опоряджувальні роботи у квартирах.  

       Всі додаткові роботи в першу чергу, спрямовані на забезпечення безпеки мешканців нових будинків і їх комфортного проживання у подальшому. Дякуємо за розуміння.