«КИЇВМІСЬКБУД» ПОЧИНАЄ ПРОДАЖ КВАРТИР У ЖК «ПОВІТРОФЛОТСЬКИЙ КВАРТАЛ»

У Холдинговій компанії оголосили про початок продажу квартир у новому житловому комплексі по вул. Шолуденка,1-а

«Повітрофлотський квартал» споруджується у центральній частині міста – мальовничому Шевченківському районі Києва. Новий житловий комплекс буде розташований у мікрорайоні зі зручною і розвиненою інфраструктурою, неподалік станції метро «Політехнічний інститут» і «Університет». Введення в експлуатацію всіх трьох терміналів забудови заплановано на ІІІ квартал 2017 року. Зводять комплекс «bUd development» та ПАТ «ХК «Київміськбуд».

Оздоблення зовнішніх фасадів «Повітрофлотського кварталу» буде виконано у сіро-блакитних і білих кольорах, завдяки чому у житловому комплексі атмосфера залишатиметься світлою і повітряною.

«КИЇВМІСЬКБУД» ПОЧИНАЄ ПРОДАЖ КВАРТИР У ЖК «ПОВІТРОФЛОТСЬКИЙ КВАРТАЛ»

Квартал спроектований таким чином, що внутрішній двір створює затишок і можливість для відпочинку, а також прогулянок з дітьми.

У проекті передбачена концепція «двір без машин». У внутрішньому дворі відсутні дороги для машин, дитячі майданчики і зони відпочинку не будуть знаходитися поряд з проїжджою частиною. Для автомобілів передбачені місця в 2-рівневий підземний паркінг і по периметру комплексу.

«КИЇВМІСЬКБУД» ПОЧИНАЄ ПРОДАЖ КВАРТИР У ЖК «ПОВІТРОФЛОТСЬКИЙ КВАРТАЛ»

Планування квартир продумане з урахуванням основних вимог сучасного інвестора – від просторих квартир-студій, до розкішних апартаментів. Вартість квадратного метра за умови 100% оплати  з урахуванням знижки мінус 10% – від 19 639 грн. Знижку 5% можна отримати, якщо сплатити одразу половину вартості квартири. Строк здійснення платежу становить 5 банківських днів з моменту укладення договору.

Якщо вас зацікавив наш новий об’єкт, телефонуйте: (044) 280-90-11. А деталі на сайті: http://vozduhoflotsky.com/

         Під Новий рік мрії обов’язково збуваються!