«КИЇВМІСЬКБУД» ЗАПРОВАДЖУЄ ДО 15% ЗНИЖКИ НА ДВОРІВНЕВІ КВАРТИРИ

Холдингова компанія «Київміськбуд» запроваджує безпрецедентну акцію на купівлю дворівневих квартир у ЖК «Новомостицько-Замковецький».  Придбати омріяне житло у будинках  № 1-9 відтепер ще вигідніше! 

За умови повної оплати вартості дворівневої однокімнатної квартири у вказаному ЖК, знижка становитиме 5%; дворівневої двокімнатної – 12,5%; дворівневої три-, чотири- та п’яти- кімнатної – 15% від вартості. 

«КИЇВМІСЬКБУД» ЗАПРОВАДЖУЄ ДО 15% ЗНИЖКИ НА ДВОРІВНЕВІ КВАРТИРИ

Cучасний і затишний житловий комплекс «Новомостицько-Замковецький»  розташований  в Подільському районі столиці, з розвинутою соціальною, комерційною та культурною інфраструктурою. Мікрорайон має чудову транспортну розв’язку. Недалеко від комплексу проходить одна з головних автомагістралей міста — проспект Правди. Завдяки вдалій розв’язці можна  швидко дістатися до центральної частини міста, а також до найближчих станцій метро — «Мінська», «Оболонь», «Дорогожичі» та «Сирець» (15 хвилин на громадському транспорті). В найближчих планах — відкриття трьох станцій метро у пішій доступності від комплексу.

«КИЇВМІСЬКБУД» ЗАПРОВАДЖУЄ ДО 15% ЗНИЖКИ НА ДВОРІВНЕВІ КВАРТИРИ

Поруч з ЖК на вулицях Новомостицькій та Замковецькій є все необхідне для комфортного проживання, у тому числі дитячі та підліткові освітні заклади, медичні установи, музеї, банки і кінотеатри, кафе та ресторани, магазини, місця для відпочинку (Березовий і Сирецький гай).

«КИЇВМІСЬКБУД» ЗАПРОВАДЖУЄ ДО 15% ЗНИЖКИ НА ДВОРІВНЕВІ КВАРТИРИ

Отримати більш детальну інформацію щодо знижок на дворівневі квартири, а також інші види нерухомості, можна у центральному відділі продажу «Київміськбуду» по вул. Омеляновича-Павленка (раніше Суворова), 4/6; (044) 280 90 11. Для зручності клієнтів відокремлений відділ продажу працює і безпосередньо у ЖК «Новомостицько-Замковецький», по  вул. Сергія Данченка, 28-Б; (044) 364 46 72.