«КИЇВМІСЬКБУД» ВІДКРИВАЄ ЩЕ ОДИН ВІДДІЛ ПРОДАЖУ

У Холдинговій компанії готують до відкриття новий відділ продажу на вул. Білецькій, 18-б у Подільському районі

«Київміськбуд» для зручності інвесторів відкриває на Подолі новий відділ продажу. Всі, хто вже придивився чи тільки придивляється до нового житлового комплексу, що зводиться між вул. Новомостицькою та  Замковецькою, можуть отримати детальну консультацію щодо планування квартир, умов продажу та умов розстрочки. Поки новий відділ продажу облаштовують, наші менеджери вже працюють. З 9:00 до 19:00 по будням і з 10:00 до 17:00 у суботу по вул. Білецькій, 18-б на вас чекають чарівні консультанти, гарячий чай і цукерки.

Особливістю нового сучасного, затишного і комфортабельного  житлового комплексу , є вдале поєднання двох найважливіших переваг: розташування в тихій і зеленої частини столиці і безпосередня близькість до транспортних артерій міста.

«КИЇВМІСЬКБУД» ВІДКРИВАЄ ЩЕ ОДИН ВІДДІЛ ПРОДАЖУ

Недалеко від комплексу проходить одна з головних автомагістралей міста – проспект Правди. Завдяки гарній транспортній розв’язці Ви зможете швидко дістатися до центру міста і до найближчих станцій метро – «Мінська», «Оболонь», «Дорогожичі» та «Сирець». Крім того, в планах міста – відкриття станції метро «Мостицька». Житловий комплекс розташований в районі з розвиненою соціальною та комерційною інфраструктурою. Поруч є все необхідне для життя, включаючи дитячі та медичні установи, банки і кінотеатри, кафе, ресторани і магазини, місця для відпочинку – Березовий і Сирецький гай.

Батькам не доведеться ламати голову, куди влаштувати дитину в школу чи дитсадок. Вас радо приймуть школа-сад I ступеня «Подоляночка» №775, дитячий садок №72, школа-сад I ступеня «Плай» №8 і популярний в цьому мікрорайоні дитячий садок №98 «Віночок», а також середня школа №243, приватна міжнародна школа «Меридіан» та спеціалізована школа №271.

«КИЇВМІСЬКБУД» ВІДКРИВАЄ ЩЕ ОДИН ВІДДІЛ ПРОДАЖУ

Для занять спортом в пішій доступності знаходиться спорт-клуб «Сім-Спорт», боксерський клуб «Витязь», «Фіт Фокс», фітнес-студія «QveenFit». Все для комфортного і щасливого життя. Телефон для довідок: (044) 280-90-11. Ми чекаємо на Вас!