КИЇВМІСЬКБУД ВІДКРИВАЄ ПРОДАЖІ У ЩЕ ЧОТИРЬОХ ОБ’ЄКТАХ УКРБУД

Холдингова компанія відновлює продаж на ЖК Lake House, ЖК Twin House, ЖК Freedom і ЖК Гвардійський.

КИЇВМІСЬКБУД ВІДКРИВАЄ ПРОДАЖІ У ЩЕ ЧОТИРЬОХ ОБ’ЄКТАХ УКРБУД

ЖК Lake House 25-ти поверховий житловий будинок із вбудованими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Маршала Малиновського, 2-а в Оболонському районі м. Києва. Проектом передбачається комплексний благоустрій подвір’я комплексу: влаштування дитячих ігрових та спортивних майданчиків, майданчика відпочинку для дорослих, господарського майданчика, озеленення території. Житлова частина будинку починається з 2-го поверху. Всі квартири мають незалежну планувальну схему. В житловій секції №1 передбачене влаштування трьох ліфтів, в секції №2 – два ліфта. Вартість квадратного метру від 30 012 грн. У продажу 1, 2, 3 і 4+ кімнатні квартири площею від 46 кв.м до 195 кв.м. За умови повної оплати надається знижка 10%.

КИЇВМІСЬКБУД ВІДКРИВАЄ ПРОДАЖІ У ЩЕ ЧОТИРЬОХ ОБ’ЄКТАХ УКРБУД

ЖК Twin House будується  у Деснянському районі столиці по вулиці Крайня,1. Це трисекційний будинок змінної поверховості та незвичної геометрії. Важлива деталь, квартири у комплексі будуть обігріватися за рахунок індивідуального електрокотла, встановленого в кожній квартирі, який дозволить регулювати температуру і економити на платежах. Окрім традиційних планувань, у ЖК пропонуються дво- і навіть трирівневі квартири. Такі унікальні для нашого ринку рішення допоможуть розділити функціональні зони по поверхах. Наприклад, у трирівневій однокімнатній квартирі на першому рівні розміщується хол, на другому кухня-студіо, на третьому – спальня та ванна. Дворівневі квартири пропонуються у двох варіантах – дво- та чотирикімнатні. У 2-й секції на даху будинку буде облаштовано відкриту терасу для всіх мешканців. Вартість квадратного метру 20 948 грн. Знижка за умови повної оплати 10%.

КИЇВМІСЬКБУД ВІДКРИВАЄ ПРОДАЖІ У ЩЕ ЧОТИРЬОХ ОБ’ЄКТАХ УКРБУД

ЖК Freedom зводиться у Дніпровському районі Києва на перетині проспектів Броварського та визволителів. Комплекс будується з червоної цегли, що відрізняється неабиякою довговічністю, адже термін експлуатації таких будинків перевищує 100 років. При проектуванні цього комплексу архітектор приділив особливу дизайну даху. Тут можна буде помилуватися краєвидом на правий берег Києва, побачити парк та околиці з висоти пташиного польоту. Облаштування терас загального користування – важлива частина проекту, так само як і озеленення території. Довкола будинку будуть висаджені хвойні та листяні дерева, облаштовані квітники та газони. У продажу 2, 3 і 4+ кімнатні квартири різного планування. Вартість кв.м. від 22 399 грн, за умови повної оплати надається знижка 10%.

КИЇВМІСЬКБУД ВІДКРИВАЄ ПРОДАЖІ У ЩЕ ЧОТИРЬОХ ОБ’ЄКТАХ УКРБУД

ЖК Гвардійський будується у Печерському районі Києва. Це сучасний 25-поверховий будинок на вулиці Генерала Алмазова (Кутузова), 18/7 у 3-х хвилинах пішої ходи до станції метро «Печерська» і бульвару Лесі Українки. Високоякісні матеріали і технології будівництва, просторі і раціональні квартири з широким вибором планувань – від однокімнатної до двох’ярусної шестикімнатній. Системи шумо- і теплоізоляції, комунікацій від світових виробників. Житловий комплекс рівня «бізнес» – це не тільки затишні і комфортні квартири, але і власна розвинена інфраструктура. У комплексі передбачено підземний паркінг і гостьові паркомісця, обладнано зони відпочинку, спортивні та дитячі майданчики. На першому поверсі розташуються магазини, аптеки, банки, спортивні зали та салони краси. У продажу 1, 2 і 3+ кімнатні квартири, вартість кв.м від 54 900 грн, знижка при повній оплаті – 10%.

КИЇВМІСЬКБУД ВІДКРИВАЄ ПРОДАЖІ У ЩЕ ЧОТИРЬОХ ОБ’ЄКТАХ УКРБУД

Нагадаємо, раніше вийшов у продаж ЖК Urban Park, що будується у Деснянському районі столиці на вулиці Магнітогорська, 5. З нагоди поновлення продажів, до 31 жовтня 2020 року купити квартиру можна зі знижкою до 15%. Новий сучасний житловий комплекс, що складатиметься із 10 багатоповерхових будинків із вбудованими приміщеннями та підземним паркінгом, а також власним великим дитячим садочком. Однією з головний переваг для майбутніх мешканців стане озеро, що знаходиться на території нового комплексу. У продажу 1, 2 і 3-кімнатні квартири різних планувань, від 42 кв.м до 94 кв.м, вартість квадратного метру від 21 590 грн.