КИЇВМІСЬКБУД ВІДТЕРМІНОВУЄ ДАТУ ПОДОРОЖЧАННЯ ДО 17 СІЧНЯ,  – ТЕТЯНА МАРКОВА

Правління Київміськбуд ухвалило рішення відтермінувати підвищення базової вартості квадратного метра на своїх об’єктах до 17 січня. Про це повідомила директор Департаменту продажів і маркетингу Тетяна Маркова.

КИЇВМІСЬКБУД ВІДТЕРМІНОВУЄ ДАТУ ПОДОРОЖЧАННЯ ДО 17 СІЧНЯ,  - ТЕТЯНА МАРКОВА

«Зростання ціни на нерухомість зазвичай пов’язано з ростом цін на будівельні матеріали, комплектуючі, енергоносії. Звичайно, це не радує наших покупців, але ми всі, так би мовити, в одному човні. Якщо постачальники і виробники піднімають ціну товару, то забудовники, щоб вести роботи далі, мусять піднімати вартість квадратного метру. Але рік і так був непростим, тому Правління пішло назустріч проханням інвесторів і ухвалило рішення щодо перенесення дати подорожчання. Ми розуміємо, що купівля квартири — це справа не одного дня. Але зазначу, що, проявляючи таку лояльність, ми лише відтерміновуємо дату подорожчання”, – зазначила Тетяна Маркова.

КИЇВМІСЬКБУД ВІДТЕРМІНОВУЄ ДАТУ ПОДОРОЖЧАННЯ ДО 17 СІЧНЯ,  - ТЕТЯНА МАРКОВА

Тетяна Маркова зауважила, що вперше до новорічних свят «Київміськбуд» не запроваджує додаткові знижки, але як і раніше купити квартиру можна зі знижкою за повну оплату, дещо меншою знижкою при розтермінуванні платежів, або скористатися іпотечними програмами від банків-партнерів.

«Наш принцип – індивідуальний підхід до кожного покупця. Ми розуміємо, що купівля нерухомості це досить важка, як фінансово, так і морально, угода, тому намагаємося йти назустріч нашим клієнтам у кожному конкретному випадку. Менеджери відділів продажу до послуг покупців щодня, працює гаряча лінія «Київміськбуд», ми можемо консультувати он-лайн і у месенджерах, у чатах і соцмережах. Тому що щиро бажаємо, щоб у кожного був свій дім. Дім, куди хочеться повертатися після роботи, з відрядження, дім, де живе радість», – підкреслила Тетяна Маркова.