«КИЇВМІСЬКБУД» ПІДТРИМАЄ ПЕРШИЙ У КИЄВІ ВЕРТИКАЛЬНИЙ ЗАБІГ НА 110 ПОВЕРХІВ

«Київміськбуд» підтримає перший у Києві вертикальний забіг, під час якого учасники матимуть змогу випробувати свої сили у підйомі на загалом 110 поверхів. За словами керуючого справами ПАТ «ХК «Київміськбуд» Юрія Зубка, компанія намагається на постійній основі підтримувати подібні заходи.

«КИЇВМІСЬКБУД» ПІДТРИМАЄ ПЕРШИЙ У КИЄВІ ВЕРТИКАЛЬНИЙ ЗАБІГ НА 110 ПОВЕРХІВ

 

«Здоровий спосіб життя, марафони, забіги – це речі, яких співробітники Холдингу дотримуються та усіляко вітають. Вкотре ми підтримуємо такі заходи, і вертикальний забіг, що відбудеться у нашій новобудові на Возз’єднання, має стати цікавою  подією. У Києві подібних підйомів на 110 поверхів ще не було, це перший вертикальній забіг на таку висоту! Особисто я із задоволенням приєднаюсь до змагання», – прокоментував Юрій Зубко.

Як зазначають організатори, подія стане першою свого роду у Києві.

«Розпочинай з нами новий RUNUP!-сезон 2016. На тебе чекають 2 відбіркові забіги та фініш на гелікоптерному майданчику на самісінькому даху з приголомшливою панорамою Києва. Кожному учаснику – медалі авторського дизайну, стартові чипи MyLaps та право завоювати ексклюзивний Кубок «Київміськбуд», що буде вручено на спеціальному заході у грудні 2016», – розповіли організатори.

«КИЇВМІСЬКБУД» ПІДТРИМАЄ ПЕРШИЙ У КИЄВІ ВЕРТИКАЛЬНИЙ ЗАБІГ НА 110 ПОВЕРХІВ

Загалом учасників чекають 2 відбіркові тури підйому по 36 поверхів, після чого трійка фіналістів серед чоловіків і жінок подолає ще 38 поверхів і фінішує на вертолітному майданчику будівлі. Переможці отримають спеціальний приз – кубок «Київміськбуд»!

Забіг відбудеться у суботу, 15 жовтня на основі висотного житлового будинку за адресою просп. Возз’єднання, 21-В.  Реєстрація учасників з 8.30; початок забігу – о 10.00.