«КИЇВМІСЬКБУД» ОТРИМАВ НАГОРОДУ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ БІЗНЕС АСАМБЛЕЇ

Холдингову компанію відзначили за інвестиційну діяльність і впровадження інноваційних технологій

        Міжнародна організація, що є світовим рейтинговим, консалтинговим і видавничим центром ЕВА (Європейська Бізнес Асамблея) нагородила Холдингову компанію «Київміськбуд»  прапором і сертифікатом інвестиційної та інноваційної привабливості «Flag of Europe» та знаком якості і медаллю «Prime Quality Standard».

 «КИЇВМІСЬКБУД» ОТРИМАВ НАГОРОДУ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ БІЗНЕС АСАМБЛЕЇ

       Урочиста церемонія вшанування лауреатів національних і міжнародних нагород за програмою «Лідери ХХІ століття» зібрала кращих представників українського бізнесу з різних регіонів країни.

       Обраних діячів підприємницьких кіл України вітали курсанти Почесної варти, а оркестр, хор та солісти Заслуженого Академічного Ансамблю Збройних сил України Міністерства оборони України виконували для запрошених класичні та традиційні українські композиції.

        Нагороду будівельного холдингу поважної міжнародної інституції приймала Віце-президент «Київміськбуд» Світлана Новохацька. Дякуючи за високе визнання діяльності компанії, вона зазначила, що бути лідером в сьогоднішніх економічних реаліях досить непросто.

«КИЇВМІСЬКБУД» ОТРИМАВ НАГОРОДУ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ БІЗНЕС АСАМБЛЕЇ

       «Менеджмент компанії докладає максимум зусиль для її розвитку, за для впровадження найновіших розробок і досягнень в будівельну галузь, постійно шукає шляхи для залучення інвестицій, сплачує щорічно дивіденди акціонерам і до бюджету міста, і, найголовніше, зводить тисячі квадратних метрів житла для найрізноманітніших верств населення. Тому це визнання – цілком заслужене, і я щиро дякую Європейській Бізнес Асамблеї за нагороди, а організаторам – за такі красиві урочистості», – зазначила Світлана Новохацька.

«КИЇВМІСЬКБУД» ОТРИМАВ НАГОРОДУ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ БІЗНЕС АСАМБЛЕЇ

       Холдингова компанія вже вдруге отримує нагороду Європейської Бізнес Асамблеї. 2005 року «Київміськбуд» визнали «Найкращим підприємством Європи», а тодішній керівник компанії Володимир Поляченко був удостоєний звання «Найкращий керівник року».