«КИЇВМІСЬКБУД» ЗАПРОШУЄ ДО СПІВРОБІТНИЦТВА ВЛАСНИКІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК

    Холдингова компанія пропонує партнерство та реалізацію спільних проектів фізичним та юридичним особам, що володіють земельними ділянками 

Публічне акціонерне товариство «Холдингова компанія «Київміськбуд» є однією з найпотужніших будівельних компаній в Україні.  Діапазон об’єктів нерухомості ПАТ «ХК «Київміськбуд» включає як недороге житло для людей із середнім доходом, комерційну нерухомість, так і елітне житло.

Компанія має великий досвід у виконанні всього комплексу будівельно-монтажних робіт. Прагнучи забезпечити якісне виконання взятих на себе зобов’язань, «Київміськбуд» використовує лише високоякісні сертифіковані матеріали, найкращі сучасні технології, обладнання та будівельну техніку.

За період свого існування ми встигли зарекомендувати себе з найкращої сторони як серед замовників, так і серед інших партнерів, що дозволяє значно збільшувати портфель замовлень.

Запорукою успіху Компанії є ефективне управління та висококваліфіковані кадри. Наша команда складається з професіоналів із великим досвідом роботи в будівельній галузі, комерційній діяльності та адміністративному управлінні.

На сьогоднішній день «Київміськбуд» спрямовує свою діяльність також і на  співпрацю з іншими будівельними компаніями та власниками (орендарями) земельних ділянок. Велика кількість перспективних для здійснення житлового будівництва земельних ділянок знаходиться у власності фізичних та юридичних осіб, які не мають достатньої інвестиційної та економічної спроможності їх самостійно освоїти.

  Керуючись вказаним, «Київміськбуд» запрошує  до партнерства  на взаємовигідних умовах співробітництва не тільки в сфері житлового будівництва, але й у здійсненні інших інвестиційних проектів, що дозволить при використанні матеріальних  і фінансових ресурсів Компанії найбільш оптимальним способом досягти максимально можливого  прибутку для ділових партнерів.

Подати заявку на партнерство можна за номером телефону 095 249 31 31.