КИЇВМІСЬКБУД СТАВ ПАРТНЕРОМ БУДІВНИЦТВА ЖК GREAT

Холдингова компанія стала інвестиційним партнером нового житлового комплексу Great, що зводиться на лівому березі Києва.

ЖК Great розташований на перетині вулиць Здолбунівська та Дніпровська набережна. З вікон будинків відкривається панорама на зелені пагорби правого берегу та Дніпро.

КИЇВМІСЬКБУД СТАВ ПАРТНЕРОМ БУДІВНИЦТВА ЖК GREAT

На території комплексу передбачено все для комфортного життя – власний дитячий садок, школа, стадіон, діловий центр, затишні кафе, безліч об’єктів соціальної та побутової інфраструктури.  Справжньою окрасою нового ЖК стане тематична паркова зона з елементами ландшафтного дизайну.

ЖК Great  складається з тринадцяти 26-поверхових будинків комфорт-класу, що зводяться за монолітно-каркасною технологією. Фасади будівель утеплені мінеральною ватою. Будинки матимуть автономне опалення, висота стелі 2,7м (від підлоги до стелі). На території комплексу буде багаторівневий наземний і підземний паркінги, що забезпечать надійне зберігання авто та спокій їх господарям.

КИЇВМІСЬКБУД СТАВ ПАРТНЕРОМ БУДІВНИЦТВА ЖК GREAT

У комплексі запроектовані сучасні та комфортні 1, 2 і 3+ кімнатні квартири на будь-який смак. Площа квартир від 46 кв.м. до 186 кв.м. За умови повної оплати надається знижка 10%, вартість кв.м від 22 953 грн. Квартири також доступні у розстрочку до трьох років із першим внеском від 30%.

КИЇВМІСЬКБУД СТАВ ПАРТНЕРОМ БУДІВНИЦТВА ЖК GREAT

ЖК Great спроектований за концепцією «місто в місті», де знайдеться все для комфортного життя. Комплекс має зручну транспортну розв’язку, неподалік станції метро Осокорки, Славутич та Позняки, Русанівська набережна, ТРЦ River Mall та парк Берковщина.

ЖК Great  – це життя на першій лінії. Дозвольте собі цю чудову розкіш.

Офіційний сайт ЖК Great – great.com.ua