КИЇВМІСЬКБУД У РЕЙТИНГУ НАЙБІЛЬШ ПРАЦЬОВИТИХ ДЕВЕЛОПЕРІВ

Холдингова компанія «Київміськбуд» очолила список ТОП-5 найпрацелюбніших девелоперів. Відповідний рейтинг було складено та опубліковано профільним порталом «Де в Києві жити добре».

Як зазначають організатори, «Київміськбуд» вкотре підтвердив, що компанія є найбільшим забудовником столиці.

«Завдяки йому, за цей період у Києві стало на 6,6 тис. нових квартир більше. Звичайно, не всі з них починав будувати саме Київміськбуд — компанія активно набирала у свій портфель проекти недобудованих ЖК. Але мені здається, подібну тактику можна записати компанії тільки в плюс — все ж таки занедбані будмайданчики не є найбільш ефектною прикрасою міста.

При цьому дуже ймовірно, що найближчими роками «Київміськбуд» не здасть відвойованих позицій — компанія зараз працює над будівництвом 77 будинків у Києві, що теж є абсолютним рекордом серед столичних забудовників», – йдеться у тексті.

Автор також зазначив, що основна маса проектів від «Київміськбуду» — житлові комплекси класу «економ» та «комфорт».

«Але при цьому мені приємно бачити, що останнім часом компанія почала приділяти більше уваги архітектурній складовій своїх проектів. Звичайно, в скарбницю світової архітектури житлові комплекси навряд чи потраплять, але погодьтеся, будинки цього девелопера останніми роками стали виглядати більш презентабельно», – резюмує автор.

З повним рейтингом можна ознайомитись у матеріалі «Хто забудовує Київ: ТОП-5 найпрацелюбніших девелоперів».

КИЇВМІСЬКБУД У РЕЙТИНГУ НАЙБІЛЬШ ПРАЦЬОВИТИХ ДЕВЕЛОПЕРІВ