«КИЇВМІСЬКБУД» ЗВОДИТЬ НОВИЙ ДИТСАДОК НА ОСОКОРКАХ

Будівельники активно працюють над зведенням нового дитячого закладу у мкрн. Осокорки Північні

Новий сучасний дитсадок стане справжньою окрасою молодого мікрорайону, в якому проживає багато сімей з дітками. Він не поступатиметься кращим будовам ні за проектом, ні за якістю будівництва. Буде тут для малечі і басейн, і достатньо місця, щоб бавитись. А головне – будівельники вкладають свій добрий настрій і найкращі побажання для дітлахів і їхніх родин. Адже, як відомо, влаштувати дитину в садок сьогодні через брак дитячих закладів – непросто.

Начальник дільниці ТОВ МЖК-1 (ПАТ «ХК «Київміськбуд») Олег Гнітецкий сам вже тричі дідусь. Говорить, дітям головне, щоб було простору якомога більше.

«КИЇВМІСЬКБУД» ЗВОДИТЬ НОВИЙ ДИТСАДОК НА ОСОКОРКАХ

«У мене 3 дочки і в кожної дочки по синочку, три внука. Одному 6 років,  середньому – п’ять, і найменшому 4 роки. Їм головне, щоб бігати було де. Площа одного поверху 1800 квадратних метрів, тут три поверхи плюс підвал. Зараз ми працюємо над перекриттями над підвалом. В підвалі буде пральний цех, всі технічні приміщення, теплопункт, електрощитова, вентиляційні камери, форкамери», – розповів він.

«КИЇВМІСЬКБУД» ЗВОДИТЬ НОВИЙ ДИТСАДОК НА ОСОКОРКАХ

Олег Гнітецький – Заслужений будівельник України. Це визнання він отримав за будівництво Київського центру серця. А загалом у доробку ТОВ МЖК-1 – підрядної організації ПАТ «ХК «Київміськбуд» – велика кількість прекрасних будинків, закладів культури, шкіл. Її будівельники працювали і над реконструкцією Національного спорткомплексу Олімпійський.

«КИЇВМІСЬКБУД» ЗВОДИТЬ НОВИЙ ДИТСАДОК НА ОСОКОРКАХ

А ще один дитячий заклад столична будівельна компанія «Київміськбуд» зводить поряд із мікрорайоном Позняки 4-а.  Там дитячий садочок також розрахований на 220 дітей. Один із цих дошкільних закладів стане ювілейним – 650-м в історії «Київміськбуду». А поки що – кипить робота. І будівельники вкладають усі свої вміння аби незабаром юні відвідувачі щодня відкривали для себе тут цей великий світ.

«КИЇВМІСЬКБУД» ЗВОДИТЬ НОВИЙ ДИТСАДОК НА ОСОКОРКАХ