КОМЕРЦІЙНІ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВДАЛОЇ СПРАВИ

«Київміськбуд» реалізує комерційні приміщення, які можуть стати хорошим стартом для вашого бізнесу

Нежитлові комерційні приміщення – обов’язковий елемент будь-якої новобудови «Київміськбуду», адже саме вони забезпечують необхідний комфорт та близькість розташування продажу товарів та послуг для мешканців. Магазини, аптеки, відділення банків, перукарні, центри раннього розвитку дитини – усе це зручна місцева інфраструктура, розташована безпосередньо у вашому домі.

Елітний «Златоустівський», комфортний ЖК у мкр. Позняки, 4-А чи панорамна новобудова на Возз’єднання, 21-В – магазини та офіси для бізнесу користуються попитом скрізь.

         За словами фахівця відділу продажів ПАТ «ХК «Київміськбуд» Дмитра Міндаліна, розміри комерційних приміщень в середньому  сягають від 50 до 200 квадратних метрів, основним критерієм є кількість мешканців кварталу чи будинку.

КОМЕРЦІЙНІ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВДАЛОЇ СПРАВИ

«Все підлаштовано під попит. Якщо це великі комплекси, наприклад «Французький квартал», то площі великі – 110-170 «квадратів». У  спальних – від 60 і до 120 кв. м. Іноді це навіть може бути цілий поверх – під супермаркет, наприклад. Як правило, інвесторів цікавлять фасадні приміщення, особливо в центрі такі об’єкти користуються попитом. Найчастіше більшу частину розкуповують відразу, адже розуміють вигоду», – розповідає Дмитро Міндалін.

Окрім комерційних приміщень, «Київміськбуд» пропонує у новобудовах і творчі майстерні. На відміну від першоповерхових приміщень для бізнесу, ці розташовані на верхніх поверхах, вигляд з яких надихає на творчі звершення.

КОМЕРЦІЙНІ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВДАЛОЇ СПРАВИ

«Як правило, їх розкуповують під фотостудії, часто приходять художники та фотографи. Атмосфера цих приміщень сприяє, то і назвали ми їх творчими майстернями», – зазначив Дмитро Міндалін. 

Програма лояльності, що діє у «Київміськбуді», поширюється  і на нежитлові приміщення. За умови повної оплати, інвестор отримає знижку до -15%, а також надзвичайно хороший старт для власної справи, або ж площу для розширення бізнесу. У будь-якому разі, ви залишитесь у виграші. Деталі за телефоном: (044) 280 90 11.

КОМЕРЦІЙНІ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВДАЛОЇ СПРАВИ