МОНОЛІТ НОВОБУДОВИ НА ФЕОДОСІЙСЬКІЙ ЗВЕДЕНО

Будівельники завершили зведення моноліту та цегляну кладку

Найважчі будівельні роботи зі зведення IV черги  на Феодосійській , 2-є, 2-ж, 2-з, 2-і завершені. Будівельники повністю закінчили моноліт та цегляну кладку.

МОНОЛІТ НОВОБУДОВИ НА ФЕОДОСІЙСЬКІЙ ЗВЕДЕНО

«На цьому об’єкті ми йдемо чітко по графіку, зроблені всі основні роботи, так звана «коробка» готова. Зараз тут вже проводять внутрішні та зовнішні мережі, встановлюють вікна, виконуються роботи по облаштуванню фасаду», – розповів директор Департаменту капітального будівництва – головний інженер «Київміськбуду» Олег Регіда.

Велику увагу під час фасадних робіт приділяють утепленню – аби у будинку були витримані усі вимоги щодо енергозбереження. Саме для цього зовнішні стіни виконані із керамічного каміння із утепленням мінераловатними плитами.

МОНОЛІТ НОВОБУДОВИ НА ФЕОДОСІЙСЬКІЙ ЗВЕДЕНО

Односекційна 25-повепрхівка розрахована на 240 квартир. Особливою «фішкою» є місце розташування новобудови – на пагорбі, що дозволить навіть мешканцям перших поверхів бачити панораму міста. Загалом комплекс розташований у тихому районі, недалеко від вулиці Саперно-Слобідська та проспекту Науки. Така локація буде зручною як для молодих сімей, кому необхідно виходити на прогулянки з дітьми у затишній місцевості, так і для активних представників бізнесу – основні транспортні артерії міста поряд.

У зоні пішохідної доступності житлового комплексу знаходиться станція метро «Деміївська» (10 хвилин пішки) і Центральний автовокзал, а в 5 хвилинах їзди – Національний Ботанічний сад імені М.М. Гришка НАН України. Окрім цього – зручна соціальна інфраструктура.

Дізнатись детальну інформацію щодо купівлі квартири на Феодосійській можна у відділі продажів за телефоном (044) 280 90 11.

МОНОЛІТ НОВОБУДОВИ НА ФЕОДОСІЙСЬКІЙ ЗВЕДЕНО