НА ЖК «МЕДОВИЙ» ЗАКІНЧУЮТЬ МОНОЛІТ БУДИНКУ №2

   Як проходять роботи зі зведення житлового комплексу «Медовий», що будується в Солом’янському районі по вулиці Петра Радченка, 27-29.

       У будинку №1 проводяться внутрішні роботи, стяжка, сантехнічні та електромонтажні роботи, фарбують фасади. У будинку №3 утеплюють фасад і проводять оздоблювальні роботи. У будинку № 2 закінчують монолітні роботи, проводяться сантехнічні, електромонтажні роботи та встановлюють вікна.

   НА ЖК «МЕДОВИЙ» ЗАКІНЧУЮТЬ МОНОЛІТ БУДИНКУ №2

        ЖК «Медовий» складається з трьох 26-поверхових будинків: семисекційні П-образного будівлі і двох «свічок», розташованих з боків. Будинки зводять за монолітно-каркасною технологією із заповненням зовнішніх стін газоблоками Aeroc. Міжквартирні стіни виконані з цегли завтовшки 250 мм, а міжкімнатні – з 100-мм керамзитобетонних блоків. Фасад утеплюють базальтовою ватою і штукатурять. У кожному під’їзді встановлюють три ліфти – два пасажирських на 630 кг і один вантажопасажирський на 1000 кг. Важливо відзначити, що останній розрахований на роботу в режимі «пожежа», що дозволить безпечно і оперативно евакуюватися в разі надзвичайних ситуацій.

   НА ЖК «МЕДОВИЙ» ЗАКІНЧУЮТЬ МОНОЛІТ БУДИНКУ №2    НА ЖК «МЕДОВИЙ» ЗАКІНЧУЮТЬ МОНОЛІТ БУДИНКУ №2

      Житловий комплекс «Медовий» розташований недалеко від аеропорту «Київ» (Жуляни), поруч озеро і зелена паркова зона. Найближчі станції метрополітену – «Васильківська» (3,4 км) та «Деміївська». (3,7 км). Біля житлового комплексу незабаром буде збудовано дві нові дороги, а також буде зроблений капітальний ремонт та благоустрій дороги, що веде до самого комплексу.     

   НА ЖК «МЕДОВИЙ» ЗАКІНЧУЮТЬ МОНОЛІТ БУДИНКУ №2