НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 ЗАКІНЧЕНО МОНОЛІТ НА ДВОХ БУДИНКАХ

Тривають роботи по будівництву нового житлового комплексу ЖК «Урлівський-1» у Дарницькому районі Києва. Одразу на двох будинках будівельники встановили символічні квіти, які означають, що монолітні роботи на цих спорудах виконано повністю. 

НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 ЗАКІНЧЕНО МОНОЛІТ НА ДВОХ БУДИНКАХ

Станом на середину грудня на будинку №1 заливають парапет, монолітні роботи виконані на 99%, цегляна кладка на рівні 18 поверху, бетонують ліфтові шахти.  

На будинку№2 встановлено квітку, монолітні работи і цегляну кладку завершено повністю. На 60% встановлені металопластикові вікна. Приступили до монтажу стояків сантехнічних труб. Кран вже демонтовано, для остаточних робіт працює підйомник. 

На будинку № 3 також встановлено квітку, монолітні роботи виконані на 100%, цегляна кладка на рівні 24 поверху. 

На будинку № 4 монолітні роботи на рівні 18 поверху, цегляна кладка на рівні 12 поверху. 

На будинку № 5 монолітні роботи виконано на рівні 17 поверху, цегляну кладку виконують на рівні 11 поверху. 

На будинку № 6 монолітні роботи на 14 поверху, цегляна кладка на рівні 8 поверху. 

На будинку № 7 монолітні роботи тривають на 12 поверху, цегляну кладку виконують на рівні 4 поверху. 

На всіх будинках встановлють вікна, проводять сантехнічні на електричні роботи. 

НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 ЗАКІНЧЕНО МОНОЛІТ НА ДВОХ БУДИНКАХ

ЖК «Урлівський-1» зводиться а перетині вулиць Урлівська, Прип’ятська та Дніпровська набережна. Це сучасний житловий комплекс, що складається з семи 26-поверхових будинків, об’єднаних спільною прибудинковою територією. У стилобатній частини комплексу запроектований паркінг, з якого на поверх жителів буде піднімати швидкісний ліфт. Саме завдяки стилобату в даному комплексі буде реалізована концепція «двір без машин». На рівні 2-го поверху під відкритим небом будуть облаштовані зелені алеї, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку для дорослих і дітей. Вартість квадратного метру від 23 882 грн/м². У продажу 2, 3 і 4+ кімнатні квартири, які також доступні у розстрочку та кредит.