НОВИЙ ВІДДІЛ ПРОДАЖУ ВІДКРИВСЯ НА БОГАТИРСЬКІЙ

       «Київміськбуд» відкрив новий відділ продажу поблизу майбутнього ЖК «Італійський квартал» по вул. Богатирській, 32 в Оболонському районі міста Києва.

НОВИЙ ВІДДІЛ ПРОДАЖУ ВІДКРИВСЯ НА БОГАТИРСЬКІЙ

     Як зазначає директор Департаменту продажу та маркетингу Тетяна Маркова, нові відділи продажу Компанія відкриває для зручності покупців, і в кожному із них можна отримати професійну консультацію по всім житловим комплексам «Київміськбуду».

          «Ми цінуємо час наших клієнтів та розуміємо зайнятість, тому в наших найближчих планах відкрити нові відділи продажу у всіх районах міста поряд з нашими комплексами. Тут ви зможете не тільки отримати професійну консультацію від кращих менеджерів, а ще й ознайомитись із макетом, переглянути дозвільні документи, отримати шаблон договорів та алгоритм придбання нерухомості, і звісно, випити чашечку ароматної кави. Ну і придбати нерухомість вашої мрії від лідера будівельної галузі»,- сказала керівник Департаменту і додала, що отримати консультацію можна і в телефонному режимі.  

НОВИЙ ВІДДІЛ ПРОДАЖУ ВІДКРИВСЯ НА БОГАТИРСЬКІЙ

     Відділ продажу ЖК «Італійський квартал» працює з понеділка по четвер з 09:00 до 19:00, у п’ятницю з 09:00 до 17:45, у вихідні з 10:00 до 17:00. Телефон для довідок: (044) 280-90-11.