НОВИЙ ВИПУСК ЖУРНАЛУ «НОВОБУДОВИ КИЇВМІСЬКБУДУ»

       Вийшов друком черговий випуск журналу «Новобудови «Київмськбуду».

       З нього ви можете дізнатися про нові та поточні проекти, які будує і реалізує компанія та про можливості для придбання нерухомості. Ми не тільки розширили географію своїх будівельних майданчиків, а й збільшили кількість банків-партнерів, щоби запропонувати нашим клієнтам ще більше вигідних умов  для купівлі квартир.

НОВИЙ ВИПУСК ЖУРНАЛУ «НОВОБУДОВИ КИЇВМІСЬКБУДУ»

       Іпотечне кредитування – реальна можливість здійснити свою мрію про власне житло. На сторінках журналу ми спробували розібратися в особливостях цього процесу. Також зібрали поради, як обрати надійного забудовника, на що звернути увагу при купівлі квартири, пояснили, у яких випадках краще користатися розстрочкою, а коли все-таки зручніше оформити іпотеку.

НОВИЙ ВИПУСК ЖУРНАЛУ «НОВОБУДОВИ КИЇВМІСЬКБУДУ»

       «Ми завжди добудовуємо до кінця» – неофіційне гасло «Київміськбуду» підтверджується з кожним зданим об’єктом. Проте сьогодні довіра інвестора – це не просто квадратні метри, а й розуміння потреб покупців, гнучкість у вирішенні будь-яких питань. Ми цінуємо кожного інвестора й щоразу вдосконалюємося завдяки вам. Наша мета – забезпечити житлом кожного українця. Дякуємо за довіру й натхнення у її втіленні.

НОВИЙ ВИПУСК ЖУРНАЛУ «НОВОБУДОВИ КИЇВМІСЬКБУДУ»

       Запитуйте новий випуск журналу у всіх відділах продажу «Київміськбуд», а також у бізнес та торгових центрах, автосалонах, ресторанах тощо.  Журнал реалізується безкоштовно.