ОГЛЯД БУДІВНИЦТВА НА ЖК КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ

Продовжується зведення нового житлового комплексу «Кирилівський гай» по вул. Багговутівська, 1а у Шевченківському районі столиці.

ОГЛЯД БУДІВНИЦТВА НА ЖК КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ

У секціях 1 і 2 закінчено монолітні роботи, цегляна кладка виконана на 40% – у секції 1 ведуться роботи на рівні 11 поверху, у секції 2 – на рівні 10 поверху.

У секціях 3 і 4 монолітні роботи і цегляна кладка виконані на 100%, ведуться роботи по облаштуванню внутрішніх балконів, виконується прокладання електричних та сантехнічних мереж.  

У секції 7 облаштували фундаменту плиту, виконують вертикальні конструкції, обладнують опалубку над підвалом.

ОГЛЯД БУДІВНИЦТВА НА ЖК КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ

ЖК «Кирилівський гай» – комплекс комфорт класу з власною інфраструктурою: дитячими майданчиками, зонами відпочинку, дитячим садком, підземним паркінгом, спортивно-оздоровчими зонами, торговими площами та об’єктами соціального призначення. Поруч із територією житлового комплексу розташована мальовнича лісопаркова зона для прогулянок і відпочинку, загальною площею 12 га. Тут завжди буде панувати спокійна атмосфера, а доглянута прибудинкова територія милуватиме око та сприятиме гарному настрою.

У продажу 2 і 3-кімнатні квартири  від 56.3 кв.м до 92,6 кв.м, вартість квадратного метру від 28 156 грн, за умови повної оплати надається знижка 10%, при купівлі у розстрочку знижка складає 5%, розстрочка надається до листопада 2023 року, перший внесок від 50%.