ОЛЕГ РЕГІДА: БЕЗПЕКА НА БУДІВНИЦТВІ – НОРМА.

За результатами інспекційного контролю мобільним  патрулем Компанії об’єктів будівництва,  головний інженер «Київміськбуду» Олег Регіда провів робочу нараду з керівниками генпідрядних організацій, на якій закликав переглянути своє ставлення до умов праці на будмайданчиках та приділяти більше уваги якості виконуваних робіт.

Щотижня мобільний патруль «Київміськбуду» згідно графіка  інспектує об’єкти будівництва Компанії. Мета внутрішньої перевірки – контроль якості будівельно-монтажних робіт та просування культури охорони праці на будівництві. Як повідомила начальник відділу контролю за якістю будівельних  робіт Марина Томашевська, не всі підрядні організації сумлінно виконують свою роботу. І хоча кількість скарг інвесторів зменшилась в рази, поодинокі випадки все ж трапляються. Кожен з них був розглянутий під час робочої наради з головним інженером ПАТ «ХК «Київміськбуд» Олегом Регідою.

ОЛЕГ РЕГІДА: БЕЗПЕКА НА БУДІВНИЦТВІ – НОРМА.

ОЛЕГ РЕГІДА: БЕЗПЕКА НА БУДІВНИЦТВІ – НОРМА.

Керівникам підприємств, на об’єктах яких були виявлені недоліки, надано час для їх усунення. Складений графік повторних перевірок, за результатами яких буде визначено  заходи реагування, аж до застосування штрафних санкцій, що прописано у договорі генерального підряду.

ОЛЕГ РЕГІДА: БЕЗПЕКА НА БУДІВНИЦТВІ – НОРМА.

«Інвестори нам платять кошти за якісно виконані роботи, – наголосив головний інженер ПАТ «ХК «Київміськбуд» Олег Регіда.  – Ми обов’язково внесемо зміни до нашого Корпоративного стандарту з метою посилення якості виконуваних робіт і відповідальності за недоліки. І, звичайно, ці санкції будуть фінансовими. Накладання штрафів не є нашою метою, але можливо саме це змусить більше уваги приділяти якості».

«Ми готові, якщо в цьому є потреба, – сказала Марина Томашевська, – на будь-якому об’єкті, безкоштовно провести заняття по технології виконання робіт. Але якість житла від «Київміськбуду» повинна бути найкращою».

ОЛЕГ РЕГІДА: БЕЗПЕКА НА БУДІВНИЦТВІ – НОРМА.

Також, під час наради піднімались питання охорони праці на об’єктах будівництва та дотримання Корпоративного стандарту.  Начальник відділу охорони праці Олександр Пахомов привернув увагу присутніх  щодо необхідності посилення контролю за виконанням Закону України «Про охорону праці», що сприяє зниженню травматизму на робочих місцях.

«На тих підприємствах, де присутня організація системи охорони праці, де керівники особисто контролюють виконання всіх заходів, опікуються за працівниками, там і дивитися є на що. Люди усвідомлюють, що за ними є контроль, проводиться постійний професійний відбір, створені всі умови для безпечного виконання робіт, там зведені практично до нуля всі ризики виникнення надзвичайних ситуацій», – сказав Олександр Пахомов.

В свою чергу головний інженер Холдингової Компанії Олег Регіда особливу увагу звернув на техніку безпеки при проведенні робіт на висоті. Він зобов’язав генпідрядні організації, відповідно до вимог ДБН А3.2-2-2009, огороджувати робочі горизонти останніх трьох поверхів вертикальними захисними системами.

ОЛЕГ РЕГІДА: БЕЗПЕКА НА БУДІВНИЦТВІ – НОРМА.

«Ніхто цю норму не відмінить, – наголосив Олег Регіда, – безпека на будівництві – норма. Ви це прекрасно усвідомлюєте. Тому беріть приклад з «Тресту «Київміськбуд-3», який вже встановив такі конструкції на своїх об’єктах і тепер спокійно працює».

ОЛЕГ РЕГІДА: БЕЗПЕКА НА БУДІВНИЦТВІ – НОРМА.