ПАРТНЕРАМИ «КИЇВМІСЬКБУДУ» ЩОДНЯ БАЖАЮТЬ СТАТИ ПОНАД 10 ВЛАСНИКІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК.

 Прагнучи збільшити обсяги будівництва житла, «Київміськбуд» готовий  співпрацювати з юридичним та фізичними особами, які володіють земельними ділянками, але не мають достатньої інвестиційної та економічної спроможності їх самостійно освоїти.

ПАРТНЕРАМИ «КИЇВМІСЬКБУДУ» ЩОДНЯ БАЖАЮТЬ СТАТИ ПОНАД 10 ВЛАСНИКІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК.

ПАТ «ХК «Київміськбуд» оголосила про пошук партнерів, запрошуючи до співпраці власників земельних ділянок у Києві. Менш ніж за тиждень на пропозицію надати документи на вивчення звернулось багато землевласників. Лише за сьогоднішній день Компанією розглянуто 7 звернень.

«На сьогоднішній день « Київміськбуд» повністю забезпечений земельними ділянками . Але ми хочемо йти далі , ми бачимо перспективу розвитку компанії і збираємося збільшити обсяги житла, що зводиться, повідомив Перший віце-президент ПАТ «ХК «Київміськбуд» Сергій Соловей. – Що стосується об’єктів, які ми плануємо будувати, це житлові будинки для найширших верств населення, і перш за все, квартири для учасників програм «Доступне житло» , а також будинки економ, бізнес, еліт-класу. Тому ми шукаємо партнерів, готових працювати з нами разом».

Однак, керівництво «Київміськбуду» звертає увагу всіх, хто зацікавлений у співпраці з будівельним Холдингом, уважно вивчити умови подання документів на розгляд. По-перше, земельна ділянка повинна знаходитися у межах міста Києва, по-друге, мати всі правовстановлюючі документи.

«Повинен сказати, що з моменту опублікування нашого оголошення, надходить величезна кількість пропозицій, тому хочу ще раз акцентувати увагу на тому, що пропозиції по земельних ділянках, які не мають документів, як і пропозиції з регіонів, розглядатися не будуть, – підкреслив Сергій Соловей. – «Київміськбуд» – це будівельна компанія з незаплямованою репутацією. Тому ми ретельно вивчаємо всі надані нам документи. Бути партнером Холдингової компанії престижно і перспективно. І ми повинні бути впевнені, що співпрацюємо з чесними і добросовісними людьми», – наголосив Перший віце-президент Холдингової компанії.

Нагадаємо, майбутній  контрагент подає (особисто або надсилає поштою на адресу Компанії: вул. Суворова, 4-6, Київ-01010, Україна) для вивчення разом із супровідним листом, в якому вказується контактна особа та її дані, наступні документи:

– нотаріально завірену копію статуту або установчого договору;

– Свідоцтво про державну реєстрацію підприємства;

– наказ про призначення керівника;

– державний акт на право власності на земельну ділянку  або договір оренди земельної ділянки;

– рішення Київської міської ради щодо виділення земельної ділянки;

– проектну документацію та технічні умови (за наявності);

– інші документи (дозвіл на будівництво тощо).

(В разі виникнення питань та  за отриманням додаткової інформації звертатись до планово-економічного відділу Департаменту фінансів та економіки ПАТ «ХК «Київміськбуд» за тел. 280-91-69,
e-mail:puziychuk@kyivmiskbud.ua )

ПАРТНЕРАМИ «КИЇВМІСЬКБУДУ» ЩОДНЯ БАЖАЮТЬ СТАТИ ПОНАД 10 ВЛАСНИКІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК.