ПЕРШИЙ ВНЕСОК НА КВАРТИРИ У ЖК «МЕДОВИЙ» ЗНИЖЕНО ДО 30%

Нерухомість у житловому комплексі «Медовий» стає ще більш доступною! Відтепер перший внесок на купівлю квартири становить лише 30% від вартості. При цьому зберігається і знижка, яка у такому випадку становитиме 2,5%.

Нагадаємо також, що за умови 50% першого внеску знижка становитиме 5%. У разі повної оплати вартості – розмір дисконту збільшується до 10%.

ПЕРШИЙ ВНЕСОК НА КВАРТИРИ У ЖК «МЕДОВИЙ» ЗНИЖЕНО ДО 30%

ЖК «Медовий» розташований по вул. П.Радченка, 27-29. Комплекс складатиметься із двох односекційних «свічок» та однієї 7-секційної новобудови. Зараз у наявності ще є квартири абсолютно різних метражів та планувань – від мінімальних однокімнатних (30 кв.м) до п’ятикімнатних (165 кв.м). Такий великий вибір дозволяє кожному покупцеві вибрати для себе найкращий варіант.

По закінченню будівництва у ЖК «Медовий», окрім житлових будинків та паркінгу, буде дитячий садок. Також поблизу комплексу буде три нові дороги, які дозволять мешканцям «Медового» у максимально комфортний спосіб дістатися будь-якої частини міста.

Більш детальну інформацію щодо купівлі нерухомості у ЖК «Медовий», а також можливості купівлі житла на умовах іпотечного кредитування та інших програм, можна дізнатись у центральному відділі продажу: вул. М.Омеляновича-Павленка (раніше Суворова), 4/6. А також у відокремленому відділі продажу, що розташований поблизу будмайданчика (вул.Кадетський Гай, 6/1).