ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

 «Київміськбуд» реалізує нежитлові приміщення у різних районах столиці

Вдало вибране приміщення для бізнесу у багатьох випадках має вирішальне значення для реалізації найамбітніших задумів. Якщо ви розміщуєте свою торгову точку в привабливому місці з хорошою транспортною розв’язкою, на вас чекає велика кількість відвідувачів, і, відповідно, значні прибутки. «Київміськбуд» – ваш надійний партнер у цьому питанні.

Холдингова компанія реалізує різноманітні приміщення під організацію бізнесу, підприємницької діяльності, офісного центру тощо.

   В Голосіївському районі по вул. Д. Луценка, 16, в центрі нових житлових комплексів та місці з інтенсивним рухом автотранспорту розташована окрема будівля площею 471,7 кв.м.

ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

 

 В Дарницькому районі продаються одразу кілька приміщень. Нежитлове приміщення по вул. Б. Гмирі, 5-А площею 778,00 кв.м на першому поверсі 10-поверхового будинку. Має 9 окремих входів із фасадної частини будівлі, що дає широкі можливості для використання приміщення. Та по вул. Б. Гмирі, 9. Нежитлове приміщеня має кабінетну систему, приймальню і кімнату для переговорів, ідеально підходить під офіс.

ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

 

Ще одне цікаве нежитлове приміщення в Дарницькому районі розташоване в щойно збудованому ТОЦ «Паралель» на вул. О. Мішуги, 10. Його площа від 61 кв.м до 176 кв.м. Будівля налічує 5 поверхів та підземний паркінг. Зручна транспортна розв’язка. Саме тут ви можете втілити в реальність будь-які бізнес-плани та ідеї.

ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

 

 Деснянський район славиться стрімким розвитком малого та середнього бізнесу, тому тут постійно існує потреба у нежитлових приміщеннях. По проспекту В. Маяковського, 91-В в новому торговельному центрі реалізуються приміщення невеликої площі від 44 до 115 кв.м. Вибір потрібної площі забезпечить майбутньому власнику комфортні умови для будь-якого виду підприємницької діяльності.

 У Дніпровському районі радимо звернути увагу на три приміщення. Перше знаходиться по проспекту Возз’єднання, 5-Б. Його площа 373,6 кв.м. У цього приміщення відсутнє цільове призначення, що дозволяє розвивати будь-який напрям вашого бізнесу.

ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

 

Наступна будівля площею 377,8 кв.м розташована по вул. І. Микитенка, 9-Б. Це приміщення якнайкраще підійде під офіс, медичний заклад, фітнес-клуб, магазин або ветеринарну клініку.

ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

 

 

І третій об’єкт – двоповерхове нежитлове приміщення по вул. Празькій, 21/2 площею 408,9 кв.м. прибудоване до багатоповерхового житлового будинку. Поруч велика кількість багатоповерхових житлових будинків, що гарантує відповідний потік відвідувачів.

 У Оболонському районі «Київміськбуд» реалізує будівлю площею 655,1 кв.м по вул. З.Гайдай, 2-А поруч зі ст.м. «Мінська», у густонаселеному мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою.

Та будівлю площею 355,0 кв.м по проспекту М.Рокосовського, 3-А. Неподалік ст.м. «Мінська» та «Оболонь», зручна транспортна розв’язка та великий потік людей додає переваг у виборі цього приміщення, як офісного центру.

ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

 

У Солом’янському районі окремо розташована двоповерхова адміністративна будівля площею 1032,5 кв.м. по провулку Очаківському, 3. Приміщення підійде для компаній, які дбають про своїх співробітників та цінують час своїх клієнтів.

ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

 

 У Подільському районі до реалізації пропонуються два об’єкти. Офісне приміщення з фасадним входом площею 158,75 кв.м по проспекту Правди, 5-Б, що міститься на 1 поверсі повністю заселеного житлового будинку. Особливо підійде для облаштування сучасного комфортного офісу.

І ще одне приміщення, що розташоване в житловому комплексі по вул. Білицькій, 20. Його площа від 63 до 123,5 кв.м. Доступність до будівлі забезпечує близькість до ст.м «Оболонь» і зупинки міської електрички «Вишгородська».

ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

 

На нашому сайті http://www.kmb-sale.com/ у розділі Продаж комерційної нерухомості можна ознайомитись з актуальними пропозиціями та зв’язатись з нами по телефону: (044) 280-90-11. Наші менеджери детально поінформують вас про будь-яке приміщення, яке вас зацікавило.