ВІТАЄМО МАКСИМА ЛИТВИНЕНКА З ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЇ

Директор ДП МНПО «Медбуд» Максим Литвиненко захистив дисертацію і отримав ступінь кандидата медичних наук. Над науковою роботою, в якій досліджував клінічні прояви та чинники психологічної адаптації у хворих на вугрову хворобу, а також способи їх психокорекції, він працював довгих 5 років. Останні три з них Максим Литвиненко очолює дочірнє підприємство Холдингової компанії – потужну сучасну багатопрофільну клініку «Медбуд».

ВІТАЄМО МАКСИМА ЛИТВИНЕНКА З ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЇ

 

Свого часу, а саме 1-го травня 1979 року, медико-санітарна частина Головкиївбуду була створена для надання медичної допомоги будівельникам, працівникам Холдингу і їх сім’ям. За рахунок підприємств і організацій, які входили до складу компанії, створювалася матеріально-технічна та лікувально-діагностична база, проводився підбір кваліфікованих фахівців. У 1993 році був побудований і обладнаний новий лікувально-діагностичний комплекс, в структуру якого входили поліклініка і стаціонар. З 1998 року підприємство має назву Дочірнє підприємство МНВО «Медбуд» ПАТ ХК «Київміськбуд».

На сьогоднішній день ДП «Медбуд» – це багатофункціональний медичний комплекс, у якому працюють лікарі найвищого класу, в якому будь-хто може отримати повну і кваліфіковану медичну допомогу, а також вичерпну інформацію про стан здоров’я, методи лікування і обстеження.

ВІТАЄМО МАКСИМА ЛИТВИНЕНКА З ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЇ

 

 

Вітаємо Максима Литвиненка з новою життєвою вершиною, бажаємо не зупинятися і надалі займатися науковою діяльністю і розвитком одного з кращих медичних закладів столиці!