ПРЕС-РЕЛІЗ. 18.03.14

Прес-реліз.

18.03.2014 року відбулась прес-конференція Голови Наглядової ради ПАТ «ХК «Київміськбуд» Миколи Порайка. Наглядова рада – контролюючий орган, уповноважений Київською громадою, якій належить 80% акцій Холдингової компанії.

Під час свого виступу Микола Порайко поінформував журналістів про результати роботи  компанії у 2013 році та розповів про ситуацію в якій знаходиться Холдинг на сьогоднішній день.  Він повідомив, що Наглядова рада задоволена показниками фінансово-господарської діяльності. Протягом  минулого року виконано будівельних робіт та реалізовано житлової і комерційної нерухомості на суму 3,2 млрд грн., введено в експлуатацію 17 будівель і споруд, зведено 3,5 тисячі квартир, у т.ч. 195 за програмою доступного житла. Також, 106 квартир передано постраждалим в наслідок діяльності «Еліта-центр». Чистий прибуток підприємства склав 114 млн грн., приріст обсягів виробництва – 23%.

Микола Порайко наголосив, що на сьогоднішній день проінвестували та чекають на отримання житла 6,5 тис. громадян, а тому головне завдання керівництва Холдингу – своєчасне виконання взятих на себе зобов’язань. Однак, Голова Наглядової ради не виключає можливості коректив у планах компанії, з огляду на політичну та економічну ситуацію, в якій знаходиться Україна.

Потому, Микола Порайко відповів на питання журналістів, що належать до його компетенції. Серед них – чи вдалося повернути відчужені за часів Л.Черновецького дочірні підприємства, як Київрада впливає на роботу Холдингу, що буде зі збудованим об’єктом у Криму і чи будуть дотримані терміни вводу в експлуатацію інших об’єктів, що зводить «Київміськбуд»? Голова Наглядової ради відповів, що всі підприємства, які входять до складу Холдингу, працюють на єдину мету – забезпечення киян комфортним та доступним житлом. І висловив сподівання, що Правління і керівництво компанії докладуть максимум зусиль задля вчасного виконання своїх зобов’язань перед інвесторами та громадою міста.

Прес-служба
ПАТ «ХК «Київміськбуд».