ЗА ПІДТРИМКИ «КИЇВМІСЬКБУДУ» ВІДБУВСЯ 16-Й КУБОК УКРАЇНИ З АРМСПОРТУ

Київські спортсмени взяли участь у Кубку України з армспорту-2016, який днями пройшов у Харкові. Участь у змаганнях взяли понад двадцять спортсменів з Києва. Столична Збірна виборола третє місце, загалом здобувши дванадцять медалей. Вже традиційно турнір пройшов за підтримки ПАТ ХК «Київміськбуд».

ЗА ПІДТРИМКИ «КИЇВМІСЬКБУДУ» ВІДБУВСЯ 16-Й КУБОК УКРАЇНИ З АРМСПОРТУ

 

Як зазначив президент Київської федерації армспорту Артем Рубан, завдяки підтримці спонсорів для київських спортсменів було розроблено та виготовлено нову якісну футболку з логотипом Федерації, також вдалося частково профінансувати поїздку спортсменів з Києва на Кубок України.

«Шкода, не вдалося забезпечити фінансування у повному обсязі, утім, будемо і далі вести роботу в цьому напрямі. Цьогорічний Кубок України засвідчив, що професійний рівень спортсменів постійно зростає. Я переконаний, що Київська федерація активно розвиватиметься і надалі, її очікують нові спортивні здобутки. Спільними зусиллями будемо здобувати перемогу за перемогою!», – сказав Армен Рубан.

Своєю чергою Віце-президент ПАТ «ХК «Київміськбуд» Степан Кударенко підкреслив, що Компанія завжди сприяє розвитку різних видів спорту. Будівельники підтримують і бігунів, і футболістів-аматорів, і хокеїстів.

«Інвестиції у спорт – це, насамперед, інвестиції у здорову націю. Дуже важливо, щоб люди займалися спортом, адже робота і сидіння в офісах, відбирають здоров’я і сили. До того ж, дух змагання – як ніщо інше стимулює до роботи над собою. Тому по можливості «Київміськбуд» допомагає спортсменам, адже такі масові заходи якнайкраще популяризують здоровий спосіб життя і фізичну культуру, а також дають змогу проявити себе талантам різного віку», – сказав Степан Кударенко.