РОБОТИ ЗІ ЗВЕДЕННЯ ЖК “ГВАРДІЙСЬКИЙ” НА ЗАВЕРШАЛЬНИХ ЕТАПАХ

РОБОТИ ЗІ ЗВЕДЕННЯ ЖК "ГВАРДІЙСЬКИЙ" НА ЗАВЕРШАЛЬНИХ ЕТАПАХРоботи зі зведення житлового комплексу «Гвардійський» тривають. Більша частина з них – вже на завершальних етапах, загальна готовність будинку становить близько 90%.

На об’єкті продовжують виконувати фасадні та цокольні роботи. На 80% виконано внутрішнє оздоблення місць загального користування.

Повністю виконано роботи зі встановлення міжквартирних дверей та вікон, а також утеплення і покриття будинку. Всередині завершуються роботи з облаштування електрики та сантехніки.

На даний час будівельники розпочали виконання зовнішніх мереж. Тривають роботи із будівництва паркінгу.

ЖК «Гвардійський» – це сучасний 25-поверховий будинок на вулиці Генерала Алмазова (Кутузова), 18/7 в 3-х хвилинах пішої ходи до станції метро «Печерська» і бульвару Лесі Українки. Проект відповідає всім уявленням про житло бізнес-класу і рівень обслуговування мешканців: високоякісні матеріали і технології будівництва, просторі і раціональні квартири з широким вибором планувань – від однокімнатної до двох’ярусної шестикімнатної. Останні тенденції в архітектурі та дизайні, системи шумо- і теплоізоляції, комунікацій від світових виробників. Житловий комплекс рівня «бізнес» – це не тільки затишні і комфортні квартири, але і власна розвинена інфраструктура.