СЕРГІЙ ВИВДЮК: КІЛЬКІСТЬ ОФОРМЛЕНИХ ДОКУМЕНТІВ ЙДЕ ВЖЕ НЕ НА ОДИНИЦІ, А НА СОТНІ.

Опублікована 13.02.2013 р. на сторінках нашого сайту стаття «Сергій Вивдюк: Укрдержреєстр нарешті запрацював по-новому» викликала жвавий інтерес не тільки з боку інвесторів, але й інших читачів новин «Київміськбуду». Як же зараз, майже через місяць, йдуть справи в роботі з Укрдержреєстром? З цим питанням ми звернулися до директора департаменту підготовки правовстановлюючих документів Сергію Вивдюку.

СЕРГІЙ ВИВДЮК: КІЛЬКІСТЬ ОФОРМЛЕНИХ ДОКУМЕНТІВ ЙДЕ ВЖЕ НЕ НА ОДИНИЦІ, А НА СОТНІ.  – Сергію Валентиновичу, оформлення правовстановлюючих документів є останньою стадією в процесі співпраці між інвесторами та нашою компанією. У зв’язку з цим зрозуміла стурбованість громадськості труднощами, що виникли в роботі Реєстраційної служби на початку цього року. Як ви можете прокоментувати сьогоднішній стан справ, адже на дворі вже березень?

– Дійсно, непомітно пройшли два перші місяці 2013 року, і за цей час відбулося декілька вагомих подій в житті Укрдержреєстра. Першим і, очевидно, найбільш значущим, я б назвав зміну керівництва Укрдержреєстра. Природно, що такий важливий момент, як організація надійної роботи органу, що займається оформленням права власності та реєстрацією, перебуває на контролі у вищого керівництва країни. Недоліки в цьому процесі викликали невдоволення Миколи Яновича Азарова і, як наслідок, – звільнення Леоніда Єфименка. На зміну йому прийшов більш молодий і енергійний Дмитро Ворона. Другою важливим подією стало збільшення штату співробітників Реєстраційної служби та відкриття нових пунктів прийому громадян.

– Все це якось відбилося на роботі вашого департаменту?

– Безпосередньо. До величезного задоволення наших інвесторів поспішаємо повідомити, що знову налагоджена чітка і безперебійна робота, кількість оформлених документів йде вже не на одиниці, а на сотні. І це наша спільна радість, оскільки для ПАТ «ХК« Київміськбуд» немає більш приємного моменту, ніж запросити інвестора на отримання Свідоцтва про право власності на придбану ним квартиру. Повірте мені, що щасливі очі десятків людей щотижня, а саме стільки ми оформляємо документів для інвесторів, є кращим підтвердженням надійності і стабільності нашої компанії.

– Що ще ви хотіли б додати до сказаного?

– Хочеться висловити величезну подяку керівництву та колективу Укрдержреєстра. Для того щоб встигнути обробити великий потік наших замовлень, реєстратори виходять на роботу і в суботу, і в неділю. Наші спільні зусилля спрямовані на поліпшення якості життя киян – це головний критерій у роботі ПАТ «ХК «Київміськбуд», лідера серед забудовників Києва. Ну і оскільки наша з вами розмова відбувається напередодні 8-го Березня, хочеться привітати всіх жінок зі святом весни, побажати їх родинам щастя та затишних квадратних метрів!