ФАХІВЧИНЬ «КИЇВМІСЬКБУДУ» НАГОРОДИЛИ ЗА ТРУДОВІ ЗДОБУТКИ

Напередодні Міжнародного жіночого дня у Холдинговій компанії вручили відзнаки.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та значні трудові здобутки Почесною грамотою  Голови правління – президента ПАТ «ХК «Київміськбуд» нагородженопрацівниць Департаменту технічного забезпечення та комплектації будівництва  –Людмилу Бабій, провідного фахівця кошторисно-договірного відділу та Наталію Вільховську – інженера з технічного нагляду відділу.

ФАХІВЧИНЬ «КИЇВМІСЬКБУДУ» НАГОРОДИЛИ ЗА ТРУДОВІ ЗДОБУТКИ ФАХІВЧИНЬ «КИЇВМІСЬКБУДУ» НАГОРОДИЛИ ЗА ТРУДОВІ ЗДОБУТКИ

 

 

Подяку Голови правління – президента ПАТ «ХК «Київміськбуд» оголошено ще трьом фахівчиням Департаменту технічного забезпечення та комплектації будівництва: Ганні Андруженко, начальнику дільниці виробничого відділу, Ірині Побілой, фахівцю кошторисно-договірного відділу і Антонині Томчак – фахівцю відділу комплектації  будівництва.

ФАХІВЧИНЬ «КИЇВМІСЬКБУДУ» НАГОРОДИЛИ ЗА ТРУДОВІ ЗДОБУТКИ ФАХІВЧИНЬ «КИЇВМІСЬКБУДУ» НАГОРОДИЛИ ЗА ТРУДОВІ ЗДОБУТКИ ФАХІВЧИНЬ «КИЇВМІСЬКБУДУ» НАГОРОДИЛИ ЗА ТРУДОВІ ЗДОБУТКИ

 

 

 

Дякуючи колегам за сумлінну працю, Віце-президент ПАТ «ХК «Київміськбуд» Едуард Шевчук відзначив, що будівельник – це чоловіча професія, але в ній, як і в інших сферах нашого життя, багато чого тримається на жіночих плечах.

«Мені надзвичайно приємно привітати вас і з заслуженими нагородами, і з першим весняним святом, яке по-праву належить жінкам. Дякую вам за щоденний труд, за той затишок, який ви створюєте не тільки у власних оселях, а й у офісі, за те, що вмієте працювати з посмішкою і щодня вирішуєте купу різноманітних питанні і завдань. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя в сім’ях і миру над нашою Україною», – сказав він.

 

ФАХІВЧИНЬ «КИЇВМІСЬКБУДУ» НАГОРОДИЛИ ЗА ТРУДОВІ ЗДОБУТКИ