БУДІВЕЛЬНИКИ ПОЧАЛИ ОБЛАШТОВУВАТИ МОНОЛІТ НА ЖК КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ

«Київміськбуд» продовжує будівельні роботи на житлових комплексах, прийнятих від корпорації «Укрбуд». На сьогоднішній день будівельники почали облаштування моноліту в ЖК «Кирилівський гай», виконується облаштування опалубки плити перекриття 8 поверху в 2 секції.

Паралельно будівельники виконують облаштування парапету на паркінгу в районі 1-2 секції. Триває монтаж вентиляційних блоків і обладнання міжповерхових і поверхових майданчиків.

БУДІВЕЛЬНИКИ ПОЧАЛИ ОБЛАШТОВУВАТИ МОНОЛІТ НА ЖК КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ

Найближчим часом будівельники розпочнуть виконання цегляної кладки і монтажу вікон. Крім того, почнуть виконувати облаштування мокрого фасаду, покрівельні та оздоблювальні роботи в залежності від секції.

За словами інженера технічного нагляду ХК «Київміськбуд» Олексія Боднара, підрядна організація виконує роботи в повній відповідності з договором. Повна активізація робіт очікується після перерахування грошей від фонду фінансування будівництва.

«Будівельні роботи на майданчику розпочаті досить активно. У міру надходження будматеріалів, будемо охоплювати всі великі обсяги. Є повне взаєморозуміння з підрядниками, які виконують роботи. Ми розуміємо, що мета у нас одна – закінчити будівництво якомога швидше і підготувати будинок до введення в експлуатацію», – розповів Олексій Боднар.

БУДІВЕЛЬНИКИ ПОЧАЛИ ОБЛАШТОВУВАТИ МОНОЛІТ НА ЖК КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ

За словами представника замовника директора «Євробудівництво» Ігоря Табачука, на сьогоднішній день “Київміськбуд” в повній мірі виконує взяті на себе зобов’язання, і після перерахування оплат по розстрочкам від фонду фінансування будівництва, роботи підуть активніше.

«Об’єкт прийнятий«Київміськбудом» і станом на зараз з їх боку є повний контроль за роботами на будмайданчику. Основні процеси розгорнуті, опрацьовується графік виконання будівельних робіт», – зазначив Табачук.

БУДІВЕЛЬНИКИ ПОЧАЛИ ОБЛАШТОВУВАТИ МОНОЛІТ НА ЖК КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ

Нагадаємо, Холдингова компанія «Київміськбуд» розпочала будівельні роботи на 6 майданчиках раніше прийнятих об’єктів корпорації «Укрбуд». Це «Кирилівський гай», «Гвардійський», «Freedом», «Lake house», «Twin house», «Urban park».

У цілому Компанією прийнято 14 об’єктів корпорації «Укрбуд». Це ЖК «Пектораль», «Новомостицької», «Сонячна Рів’єра», «Харківський», «Гармонія», «Кирилівський гай», «Гвардійський», «Freedom», «Lake house», «Twin houseм, «Urban park», «Академ Парк», «Шевченківський», «Поділ Град». Три з них вже введені в експлуатацію, на 2 ЖК – «Сонячна Рів’єра» і «Пектораль» – отримано поштову адресу.